Volkswagen obecne
Re: Volkswagen obecne
Nevíte někdo, jestli VW navigace/rádia umí mít zároveň připojený telefon přes kabel na Android Auto a druhý telefon (iPhone, ale to by mělo být fuk) přes bluetooth (na telefonování ev. hudbu)?
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Podľa všetkého by to ísť nemalo, a po pripojení na App-connect by malo telefón na BT odpojiť...no nikdy sme to neskusili. Diky za tip...skusime to tento týždeň a dam vedieť jak sa to spravalo...
Možno do toho bude kecat aj samotna BT sada kedze základná vie len jeden a tie vyššie 2 naraz...
Možno do toho bude kecat aj samotna BT sada kedze základná vie len jeden a tie vyššie 2 naraz...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Stepan: ještě mne napadlo...nemáš ty náhodou manuál??
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No, napadlo mne, že tam to může být jinak, jelikož manuál neumí zastavit a dokonce ani prudce brzdit...pouze udržuje odstup a to stejně jenom za určitých podmínek.
Mnou popisované je z automatů bez výjimky. Sic jsem s adaptem jezdil i v manuálu, ale nijak podrobně jsem to nezkoumal.
Mnou popisované je z automatů bez výjimky. Sic jsem s adaptem jezdil i v manuálu, ale nijak podrobně jsem to nezkoumal.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Jop, prudce brzdit neumí. Když jde do tuhého, zapípá, napíše na displej "brzděte" a nedělá nic. Není to příjemný
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Osobně jsem nikdy nepohopil adapt pro manuál...ale vývoj alespoň přinesl zapamatování si přednastavené rychlosti, při změně převodových stupňů.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Na pohodičku po dálnici je to super Umí to brzdit dokud není potřeba podřadit. V GTD je cokoliv od 90+ na šestku. Takže 150 na ACC a jedeš. Kamiony to vyřeší samo. Vzhledem k tomu, že většina národa jezdí hlavně na pohodu, není potřeba při akceleraci zpět na cestovní rychlost podřazovat.
To samé na na městkém okruhu, jižní spojce atp. pro 70-80 na pětku, případně v mimořádně profízlovaných oblastech v 50-60 na čtyřku po městě. Samozřejmě, jakmile začne provoz houstnoust, případně už se jenom cuká v koloně, je to k ničemu. Stejně tak je to k ničemu pro nějakou aktivnější jízdu. Ale svůj význam to má
To samé na na městkém okruhu, jižní spojce atp. pro 70-80 na pětku, případně v mimořádně profízlovaných oblastech v 50-60 na čtyřku po městě. Samozřejmě, jakmile začne provoz houstnoust, případně už se jenom cuká v koloně, je to k ničemu. Stejně tak je to k ničemu pro nějakou aktivnější jízdu. Ale svůj význam to má
Manual umí dost prudce brzdit taky.
Jop a dneska jsem na to asi přišel. Vypadá to, že auto si prvně přibrzdí motorem (a to poměrně slušně) a pak až sáhne na brzdy. V tu chvíli už brzdovky svítí. To mi přijde trošku hloupé, ale je to v souladu s tím, co psal BOB, takže to bude spíš vlastnost než chyba. Není co řešit