BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: BMW Divize

Příspěvek od pjanda »

Beaumont: Nizsi teziste je vazne skvely duvod, protoze ty dvere jsou jinak o dost tezsi ;) Pri nehode s nimi spis zemrete (ale zas Vas snaze vyndaji...), ale konstrukcni duvody smysl davaji - kdyz uz ty dvere mam, tak je rovnou pouziji pro kupe i kabriolet...

Mozna by nam o tomto vice rekli subariste. Tedy ti "old-school", nova vlna uz ma ramy ;)

Myslim, ze jde hlavne o show, ono to opravdu nevypada spatne, kdyz otevrete v lete dvere se stazenymi okny a jsou to jen dve takova kridelka... Hotovy letec na kolech ;)
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

richard74 píše:Jaka je Z4coupe 3,0si ? mal som ju den pozicanu ale bol to automat takze nic moc Inak jazda presne aku by som od takeho auta ocakaval tazisko nizko sedenie skoro na naprave zazitok na nase cesty vsak utrpenie ale radost z jazdy fajn
3,0 si ma vse z toho, co prameni z koncepce Z4 (zejmena rozlozeni hmotnosti a teziste), ale nic z toho, co prameni z naladeni ci specifik M (podvozek, ten je proste uplne jiny, mimochodem mnohem lepe funguje v CR - snad i SR, motor, diferencial, brzdy). 3,0 si urcite spatne neni, ale vedle M je to jako posledni dil Rockyho - nejak to funguje, ale jako by vsechno trochu povadlo :)

Pokud chcete opravdovy hardcore a neco co znatelne prekonava 130i, pak je to Z4M.
Skanz3n
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

Bude v přímce rychlejší Z3M nebo Z4M?
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Vsude bude rychlejsi Z4M. Ale Z3M je ovladatelnejsi a vice pretaciva, je s ni zkratka vice legrace...
Skanz3n
richard74
Autoškolák

Příspěvek od richard74 »

Vyzera to ze nez zozeniem Z4M v top stave Zostanem si pekne u svojej 130 len by ju chcelo obut do niecoho kvalitnejsieho Niekde ste pisal 18z 3 rady Urcite by to jazdilo lepsie Dakujem moc za vsetky rady!!!!!
Caddy
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caddy »

pjanda píše:Beaumont: Nizsi teziste je vazne skvely duvod, protoze ty dvere jsou jinak o dost tezsi ;) Pri nehode s nimi spis zemrete (ale zas Vas snaze vyndaji...), ale konstrukcni duvody smysl davaji - kdyz uz ty dvere mam, tak je rovnou pouziji pro kupe i kabriolet...

Mozna by nam o tomto vice rekli subariste. Tedy ti "old-school", nova vlna uz ma ramy ;)

Myslim, ze jde hlavne o show, ono to opravdu nevypada spatne, kdyz otevrete v lete dvere se stazenymi okny a jsou to jen dve takova kridelka... Hotovy letec na kolech ;)

...nemluve o tom, kdyz je eliminovany i B-sloupek a tim padem je z toho prave hardtop coupe...to je proste pak uplne o necem jinem :)
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

richard74 píše: Daj tvoj nazor menil by si to?
Už asi bylo napsaný vše, přesto se vyjádřím. Neměnil bych. M motor není vhodný pro moje použití a finanční zázemí. Navíc preferuju menší auto s nižší hmotností. Co mi u ne M modelů vadí je absence LSD. Je to ale můj čistě osobní názor.
RWD
richard74
Autoškolák

Příspěvek od richard74 »

Dik moc za nazor! po skusenostiach uz aj ja mensie auto a lahsie vacsinou jazdim sam max dvaja a uz mi pride zbytocne vlacit za sebou tolko kg naviac a ziadna hravost velke je raz velke a neohrabane Aj ke 750 bol celkom zazitok aj v zatackach drzala sa na to aka to je obluda Mal som tam 21 kola z F01 alebo 10 ci ake maju teraz oznacenie takze mozno aj preto viac sedela ale na sedmu to bolo zase moc tvrde Najvacsi drzak aj interieru vsak bola e39 3,0 benzin 2002 podla mna posledna pekna petka
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

richard74 píše:Vyzera to ze nez zozeniem Z4M v top stave Zostanem si pekne u svojej 130 len by ju chcelo obut do niecoho kvalitnejsieho Niekde ste pisal 18z 3 rady Urcite by to jazdilo lepsie Dakujem moc za vsetky rady!!!!!
Jsou urcite i lepsi kola nez tyto originalni a pak jde hlavne o pneumatiky. "Drugster" ma 1er OZ s nejakymi semi-slicky, urcite rad rekne vice, az se tu ukaze :)

Ja jsem zazil na 1er OZ Ultraleggera s Michelin Pilot Cup a byla to solidni, lec ponekud kompromisni sada. Kola dobra, lehka (ne moc pekna, ale to je vec vkusu), pneumatiky byly ale prilis civilni. Nejlepsi byly Pirelli P Zero Corsa, ale ty uz se dnes nedelaji, Drugster ma jeste neco jineho, ale nevim ted presne co.
Skanz3n
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

pjanda: Nějaký názor namůj dotaz z dnešního rána? Čas 6:16.

edit: strana 16. B-)
RWD
Odpovědět