Volkswagen obecne
Re: Volkswagen obecne
Jo, to máš pravdu. Ale už jsem slyšel i o případech, kdy se stejně cukali, i když to bylo jednoznačný a auto jezdilo na servis jenom k nim.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ano...ale šance je mnohem větší. A tady fakt záleží hlavně na servisu, jak moc chce vyjít s kulancí vstříc.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak do stvrtka mi robi spolocnost...
Chcel by niekto nieco o nom vediet? Pripadne ak budete niekto mat cestu do BA...
Chcel by niekto nieco o nom vediet? Pripadne ak budete niekto mat cestu do BA...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Na kolik cca v týhle konfiguraci výjde? Jestli do toho nakonec dostanou tu V6, tak by to mohlo bejt docela zajímavý.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
No tento konretny kus je 2.0 BiTDI R-Line a okrem par prvkov je to full a myslim ze to je bez par drobnych za 60000€...malo to neni no, ale zacina to niekde na 35
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
1,6 milionu za naftovej čtyřválec v Passatu?!
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Auto hezký, ale mám takovej pocit, že dopadne, jako PhaetonStepan píše:1,6 milionu za naftovej čtyřválec v Passatu?!
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
2.0 TSI by bola moja volba jednoznačne, kedze ziadne V6 sa nekona, co je velka skoda...a ci je to vela...videl som Passaty za viac a Tiguany za podobne prachy...
Treba to brat trochu aj tak ze az do prichodu noveho Touarega je to vlajkova lod a určite to nebude nejaka masovka, to ocakavat fakt nemozu...
Treba to brat trochu aj tak ze az do prichodu noveho Touarega je to vlajkova lod a určite to nebude nejaka masovka, to ocakavat fakt nemozu...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Za 60 litrů,pěkná kravina
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
jj...1.6mio a to to ani není ve fůlu Ale to je vrcholová motorizace v dieselu (benzínová je na tom cenově podobně) - ale to jistě nebude nejprodávanější konfigurace. Já myslím, že se to může chytnout - u manažerů, co mají sic vysoký finanční limit, ale nemohou míti prémii...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time