najviac sa mi páči ako vyznávači týchto starých vykopávok nadávajú na súčasný dizajn, že sa BMW na seba moc podobajú... toto som si najskôr myslel, že je to e30beaumont píše:
BMW Divize
Re: BMW Divize
@beau ref první foto - "správnej sedan"
ta druhá je i na mě (staromilce) už krapet moc muzeální...
ta druhá je i na mě (staromilce) už krapet moc muzeální...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
No a? Novější ještě přece neznamená, že je to automaticky lepší nebo hezčí. Ve spoustě oblastí je to bohužel dokonce naopak - IMHO v autech, ale třeba i v architektuře, v muzice...
Kdyby byla možnost koupit si dnes novou 535i E28, doplněnou o pár drobností (např. airbagy, vypínatelné ESP, ventilované sedačky), klidně bych si ji koupil.
Kdyby byla možnost koupit si dnes novou 535i E28, doplněnou o pár drobností (např. airbagy, vypínatelné ESP, ventilované sedačky), klidně bych si ji koupil.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Tak to jsem nebyl já. Současná BMW (např. F10, F12/13) se mi docela líbí, byť ne tak jako ta před-Banglovská stará. A že bych si stěžoval na "stejnost" BMW, ať už dnes nebo dřív, to si opravdu nevzpomínám.brasci píše:najviac sa mi páči ako vyznávači týchto starých vykopávok nadávajú na súčasný dizajn, že sa BMW na seba moc podobajú...
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Mě by se M5 e28 líbila tak jak je. Ta červená je nádherná.beaumont píše: Kdyby byla možnost koupit si dnes novou 535i E28, doplněnou o pár drobností (např. airbagy, vypínatelné ESP, ventilované sedačky), klidně bych si ji koupil.
RWD
Ta E28ma je hroznej žigul. Proti E12, která se vyráběla už v sedmdesátých letech, šlo v podstatě jen o facelift, který ji zbavil zadku alá Dacia 1300. Já si hlavně po přesednutí z E28 do E34 pamatuju ten mílový pokrok v tom, jak to auto jede, drží a snadno se vodí, s E28 na zdravém podvozku jsem při projížďce mezi rybníky po rozbité cestě byl rád, že jsem ji v devadesátce udržel na silnici, s E34 s celkem vymláceným podvozkem jsem tam o deset minut později letěl 130 a v její dokonalé stabilitě ji vodil dvěma prsty.
O II 1.9TDI Combi | Ex: [E30]325i P406b [E46]330dT [E32]735iA [E34]525i24V [E34]525i [E34]524td [E34]540iA [E24]635CSi OpelMonza3.0E Trabant601
No ale třeba právě podvozek měla E28 oproti E12 odlišný, resp. jinou přední nápravu. Vím to ze 6er (E24), která měla ve stejné karoserii nejdřív nápravy z E12 a pak z E28, přičemž vzhledově se toho změnilo minimum (patrný je snad jen jiný zadní nárazník).
E34 jsem bohužel nikdy neřídil, ale taky se mi vzhledově moc líbí
E34 jsem bohužel nikdy neřídil, ale taky se mi vzhledově moc líbí
Jo táto vyzeral kruto, najmä s tou anténou (až na tú "peknú" dečku pod ňou )
Ak uz tu robime sutaz krasy tak pre mna je najkrajsie BMW prave toto
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť