ski vak? jak to vypada? Jsem nevedel, ze se to da dokoupit. To asi udelam. Predpokladam, ze to zamaskuje i golfovy bag. To by bylo fajn
Zrovna jsem chtel psat, ze silnou zbrani je denodenni pouziti bez jakehokoli omezeni. Navic doost rychle pouziti .
Já ho ještě nerozdělal, foto je určitě na netu, v příslušenství. Chcou za něj kolem 4500,- líbí se mi na tom origo zajištění popruhama a vypadá to dobře, dokonce má i kolečka.
pche skivak v rodinným kcháru umí každej.... já ale dostal skivak aji k m4Zlikovi, heč.... (a užaji sem ho vyzkušal, moje prkna sa tam vejdů).... akoráth, že m4Zlik je pro ňa enem summer driver...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Dneska jsem se na vlastní kůži přesvědčil o nebezpečnosti rychlé jízdy. Od pátku jsem nikde nejel, tak jsem se ochotně nabídnul aspoň k nákupu v Tescu. Trošku jsem si dal oba kruháče, které mám po cestě a po dojetí na parkoviště jsem nemohl najít HF do ucha (mrcha se někam zakutálela).
Nakonec jsem ji po delším hledání našel zašitou pod spolujezdcovou sedačkou a až v Tescu jsem zjisti, že jsem si hezky při hledání rozřízl prostředník, tudíž jsem zaplatil krví, kdybych jel pomalu, tak se to nestalo
(Tys dostal takovou důvěru, žes byl vyslán na nákupy sám? To já dyž sem vyslán na nákupy tak akorát ve funkci samopojízdné šrajtofle s řidičákem.... "a dyž už musím ject s Tebou, tak pojedeš pomalu!" )
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Já naštěstí můžu jet jak chci, ke štěstí ji stačí, abychom se nezabili
Naopak je mi vyčítáno, že jezdím jak důchodce (rozuměj, v každé zatáčce nehoří gumy) a provokativně v autě usíná...
Spokojená je akorát ve svém Minivoze a nesmím jí to doho kecat
2 M.Z.: ten origo vak na lyze je dokonalej, ale do f20 se moc nevejde. Mel jsem ho a prodal jsem ho, protoze i v te kratsi konfiguraci vychazel az na zacatek loketky a nejde zkratit, protoze tu spicku ma vystuzenou. Mam at, takze 1 hory jsem prezil, ale s mt si to neumim predstavit. Takze doporucuju zkusit nez vyjedes...