za to prece muze ta silnice
Audi klub - pro ty, co chteji Auto
Re: Audi klub - pro ty, co chteji Auto
Tak ta A5 je třeba "zbytečně" velká. Navíc ne každý ujíždí na kábru. RS3 je hezká volba, bral bych mnohem raději než TT.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Hoši tento styl diskuse bych čekal na novinkách.
Zajímalo by mě kolik z vás jak jste tady to nikdy nikam nevyslalo.
Akorát u tohohle mediálně vděčného případu se zřejmě nehoda nestala při cizelování vesmírných řidičských schopností a snaze o jízdu na limitu ale spíš v cyklistické rychlosti.
Až udělá chybu někdo z místních letců, bude to sice možná připomínat spíš havárii malého letadla, ale všichni jistě pochopí že to byla souhra nešťastných náhod a řidič to jinak měl v ruce.
Zajímalo by mě kolik z vás jak jste tady to nikdy nikam nevyslalo.
Akorát u tohohle mediálně vděčného případu se zřejmě nehoda nestala při cizelování vesmírných řidičských schopností a snaze o jízdu na limitu ale spíš v cyklistické rychlosti.
Až udělá chybu někdo z místních letců, bude to sice možná připomínat spíš havárii malého letadla, ale všichni jistě pochopí že to byla souhra nešťastných náhod a řidič to jinak měl v ruce.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Zajda: vyslalo...ale nikdy to neskončilo v protisměru, mimo silnici nebo nehodou obecně. A ne protože štěstí, ale protože v hlavě nemám nasráno, nemyslím si, že jsem nesmrtelný a s rukama a volantem to umím
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
jj, svině je mokrá a ještě vede jiným směrem než kam já zrovna točím volantem
řekněme k výhradnímu osobnímu užívání. Kdo to platil nechávám stranou. U nás na vesnici místní ex-předseda JZD na léto zásadně přesedá do kabria a své mamutí SUV předává vnoučeti, které ho zrovna nejmíň sere.
Já to teda už pákrát někam v rámci mladické nerozvážnosti vyslal, akorát jsem si dycky odpustil kecy o tom, že sem vlastně nejel jako prase. A tím spíš v situaci, kdy je zřejmé, že jsem úmyslně dělal píčoviny a odchyloval se od pravidel silničního provozu.
Naopak jsem se dycky dopustil poměrně přesně diagnostiky. Jednou jsem jako prase vyloženě jel, podruhý jsem čuměl spolujezdkyni na kozy a přehlídl lampu a potřetí jsem nějak zapomněl, že když jedu po kruháči, tak mám přednost. Ale v tý době jsem ještě neměl papíry, tak to nepočítám
Naposledy upravil(a) Stepan dne úte 28 bře 21:08, celkem upraveno 1 x.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
V linkovaném "článku" bylo psáno že o nehodě mlčí a jinak nic, takže fakt nevím co kde komentovala.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Kdo je bez chyby, ať hodí kamenem V mládí mám za sebou jednou 3x přes boudu ze stráně a jednou čelní srážku. Obojí ve Š120 a vždy totálka bez zranění kromě modřin. Od té doby už jsem přes 30 let opatrný Ťukyťuk.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Vždyť píší že to bylo jejího kámoše ...
Tak můžete být v klidu, že se nevozí v RS3 ...
https://www.extra.cz/milionova-dohra-au ... rtak-44c94Podle zjištění Blesku bylo auto, v němž Denisa jela a které stojí téměř dva miliony korun, vypůjčené od kamaráda, který seděl na místě spolujezdce.
Zdroj: https://www.extra.cz/milionova-dohra-au ... rtak-44c94
Tak můžete být v klidu, že se nevozí v RS3 ...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Je to asi jedno. Její papá totiž od Andreje nedostal jenom onu známou igelitu... Takže by měla v klidu i na S8
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Děti přece nemohou za svoje rodiče.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.