Muze to byt cokoli, cas ukaze, ja jsem si jen tipl na dalsi posun k prazdne show
Myslim, ze mnohem vetsi "for" je toto:
The F30 is also expected to be fitted with BMW’s new turbocharged 1.5-litre, three-cylinder engine in petrol and diesel forms. A BMW source told that pre-launch trials with the engine have revealed that potential customers have responded positively to the engine’s performance and unusual soundtrack.
Pochybuji, ze se vubec nekoho ptaji. Jen vytvareji umelou argumentaci pro podporu svych chybnych kroku. Popr. se ptaji tech, kteri jim to odkyvaji a poplacaji je po zadech. Je to racionalni a uz z toho je videt, na koho cili. Az se budu chtit nekoho zeptat, jestli delame Autoforum.cz dobre, take nevyrazim mezi ctenare Aha online
F30 hátépé turbo.... už sa těšim..... uffffff, už aby (jedna z historicky posledníchčili muzeálních) R6 byla doma.... slibuju jako jiskra jasná, že se o ni budu starat jako vlastní neli více....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tak jsem viděl dalšího šéfdesignéra BMW. Po Banglovi, kterého jsem kdysi potkal na záchodech ve Frankfurtu na autosalónu (bohužel už odcházel, takže jsem ho nestihl nacpat do nejšpinavější mísy hlavou napřed a spláchnout), jsem teď natrefil na Van Hooydonka na Mille Miglia:
Přílohy
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
beaumont píše:Po Banglovi, kterého jsem kdysi potkal na záchodech ve Frankfurtu na autosalónu (bohužel už odcházel, takže jsem ho nestihl nacpat do nejšpinavější mísy hlavou napřed a spláchnout)
To bych nedělal. Některé jeho výtvory jsou sice trochu zvláštní, ale určitě přinesl do designu čerstvý vzduch.
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Design je to posledni, co bych BMW pri posunu v poslednich letech vycital Takze kdyz uz nejaky osobni utok, vyhledl bych si jinou korist Ale toto neni zrovna muj styl...
Mně Banglovo design nevadí, zrovna moje auto se mi i docela líbí A když trojky E90 nebo pětky E60 nejsou oholený, ale jsou trochu nastrojený, taky vypadají k světu. Vadí mi víc nafukování, přidávání kil, turb místo objemu, automatů místo manuálů a fakt že dementní modely jako X6 nebo 5 GT...