BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: BMW Divize

Příspěvek od pjanda »

beaumont píše: Pořád platí, že u BMW se materiály čalounění svou kvalitou / výdrží zásadně liší mezi řadami, tj. 7er je má lepší než 5er, ta lepší než 3er atd.? A 1er je až dole?
Dnešní stav neznám, ale v 70. a 80. letech to tak bylo, spousta 6er a 7er z těch let má dodnes pěkné kožené čalounění jen s lehkou patinou a v některých případech přežila dodnes dokonce i látka.
Urcite to tak bude. Ale v 1er bych rekl, ze je stejny smejd jako v 3er - takova kozenka... Treba kuze v E46 vypadala (mohla vypadat) po 100 tkm zanovne, to v E90 nebo E87 vubec neni realne ani po polovine km.
beaumont píše: Pokud to není příliš soukromé, lze tomu rozumět jako "dnes už ne přenosný detektor za okno", nebo ještě jinak?

Pardon za OT.
Spise uz zadny detektor :) A pokud nejaky, tak pevny. Kdysi jsem si nejake poridil, zrejme take pod medialnim tlakem ;), pozdeji jsem prisel na to, ze je mi vice na obtiz to nekde schovavat (a nebo si nechavat vykrast auto se vsim co s tim souvisi) nez prospech z toho plynouci...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

pjanda píše:
Bond007 píše:klimakomfort do 1er stejne nejde ;)
A jsi si jisty, ze nesel pred FL? Skoro bych rekl, ze ano... Ale mozna si to pletu s 3er.
jsem si jisty protoze nejde doobjednat ani pri vymene predniho skla...Zjistoval jsem to u Franty ;)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

beaumont: ad detektor - pj proste zdedkovatel... driv mel odvahu aspon jezdit rychle, ted uz jen pise o tom jaky to bylo :D
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
beaumont
Letec

Příspěvek od beaumont »

Bond: A nemáte s p. Jandou spíš podobný způsob řešení problémů s měřením, tj. změnit se v případě potřeby v "osobu velmi rychle se vzdalující"? ;)
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

ja nemam duvod se rychle vzdalovat :D
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Bond007 píše:beaumont: ad detektor - pj proste zdedkovatel... driv mel odvahu aspon jezdit rychle, ted uz jen pise o tom jaky to bylo :D
Je to tak, bodovy system me uplne napravil. Dnes jsem si to ale vykompenzoval clankem :))
Skanz3n
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

beaumont píše:... "osobu velmi rychle se vzdalující"? ;)
Tak tohle si zapamatuju :D .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

ref kůže (ne alcantara) v 3er e91 preface - má ji kámošova žena - po 4 letech a cca 100 kkm jako nová, a když myslím nová, tak myslím nová

z jiného soudku: opravdu mooooooc krásná vínově červená 330Ci e92 (nebo kolik je kupé) preface s bratislavskou značkou neska v poledne na světlech u janíka v rožnově, kterej z vás to byl?

Edit (ještě k tý kůži): sportsitze (alcantara/hadra) bude první moje kůže v autě, sem zvědav jak bude ta alcantara vypadat po pár letech
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

pavproch píše:ref kůže (ne alcantara) v 3er e91 preface - má ji kámošova žena - po 4 letech a cca 100 kkm jako nová, a když myslím nová, tak myslím nová
Ze by tam davali jeste chvili zbytky z E46? ;) Nebo ma ona zena 30 kg i s posteli a sedacku moc nezatizi. Videl jsem radu novejsich BMW s kozenym calounenim, vcetne toho sveho ;) a zkaze to podleha docela rychle. A to zrovna ja o tom dbam jak malokdo...
pavproch píše:Edit (ještě k tý kůži): sportsitze (alcantara/hadra) bude první moje kůže v autě, sem zvědav jak bude ta alcantara vypadat po pár letech
Alcantara vydrzi docela dost, casem jen trochu "zezmolovati" a take se spini, ale oboji se da resit...
Skanz3n
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

BMW nadale mysli na nasi penezenku ;)

http://www.autoforum.cz/bleskovky/bmw-v ... anim-cesty

Na jednu stranu to vazne neni nic proti nicemu, na druhou si rikam: jak daleko je doba, nez auto rekne, ze tam ci onam uz vubec nepojede ;)
Skanz3n
Odpovědět