To je reálná podoba? To by byla pecka. Naprostá absence atmosfér je trošku průser, no ale co se dá dělat. Takové 325i bude pro mě akorátmetaljohn píše:Nevím, jestli tu už nebylo... nová F30 http://www.autobild.de/artikel/bmw-3er- ... 85333.html
Koukněte na tu nabídku motorů...
BMW Divize
Re: BMW Divize
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Arnie: Je to jen spekulace, ale myslim, ze realita bude odlisna jen minimalne... Hodnotim to ale trochu jinak
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
nj, milovník starých pořádků
pjanda píše:Arnie: Je to jen spekulace, ale myslim, ze realita bude odlisna jen minimalne... Hodnotim to ale trochu jinak
BMW vždy prohlašovalo, že 3l atmosféru zachová ... proč neudělat 200kW 3l znova? Když je tam 3l s turbem. Nevěřím, že tohle je konečný stav...spíše nástřel. Design se mi celkem líbí, ale podle mě je to upravená 5er:)
Pokud si vybírám preFL 130i, na co si mám dát pozor, aby to auto nemělo. Zatím vím, že instalované aktivní řízení znamená vyloučit auto z výběru. Jaký další fajnovosti ještě může člověk potkat.
RWD
Tak tomu nevěřím ani já. Už se do toho dali, není cesty zpětYngwie píše:BMW vždy prohlašovalo, že 3l atmosféru zachová ... proč neudělat 200kW 3l znova? Když je tam 3l s turbem.
taky myslím bohužel...
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
Co jsem se ptal u prodejce (když jsem se rozhodoval, kdy objednat), tak v 3er N53 určitě končí (v sedanu konec léta, v touringu na vánoce, na kupé jsem se neptal), a to v souvislosti s příchodem F20
Prý (neověřená informace, protože mě 5er nezajímá) má atmo R6 zůstat v nabídce pro 5er .... aspoň prozatím...
Prý (neověřená informace, protože mě 5er nezajímá) má atmo R6 zůstat v nabídce pro 5er .... aspoň prozatím...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
buď F30 nebo N20 ...pavproch píše:v souvislosti s příchodem F20