BMW Divize
Re: BMW Divize
No to jsem zvědavej, co s tím provedou. Nic dobrýho ale nečekám, už na spy fotkách to vypadalo trochu otyle a tohle se mi nejeví o moc jinak. Navíc motory půjdou dolů... No uvidíme.
Nevím, jestli tu už nebylo... nová F30 http://www.autobild.de/artikel/bmw-3er- ... 85333.html
Koukněte na tu nabídku motorů...
Koukněte na tu nabídku motorů...
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
R4, Turbo R4, Turbo R4, Turbo R4, Turbo R6, Turbo
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
Ze atmosfericke R6 zmizi ze sceny kvuli CO2 uz jsme tu parkrat resili, to je jasna vec. Otazkou je, co udelaji s 35i, i to je dlouhodobe neudrzitelne... Moc velky motor
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Nie je mozne to turbo odtial nejak vyhodit? zobrat 335i s zahodit to turbo...iked to je ako snazit sa z h.... upliect bic, zabavy a charakteru to neprida...
PS: Nie je mozne aby R6 fungoval odpojenim polovice valcov, aby z toho bola na chvilu HTP-ka? Ako komplikovana technologia to je?
PS: Nie je mozne aby R6 fungoval odpojenim polovice valcov, aby z toho bola na chvilu HTP-ka? Ako komplikovana technologia to je?
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Válce odpojovala S-klasse u atm. V8 už v roce 98. Cadillac pokud vím, má/měl tuto technologii také.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Presne o tom hovorim, problem by to vyriesilo a BMW by si mohlo nechat svoju klasiku, ktorou bolo dllllho jedinecne...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Kdyby u BMW chteli, tak si s tim poradi i uplne jinak, snadneji, chytreji. Ale oni nechteji, oni tomu neodporuji, oni se naopak snazi byt evropstejsi nez Brusel. Takovym neni rady ani pomoci
Skanz3n
Skanz3n
neska sem mluvil s prodejcem, příští týden to fuckt de na linku.... kura, jak já už sa těším(a bojím dalšího zklamání zároveň...)
i dyž.... jaxem fčíl bezdomovec, tak mě kolega milostivě minulý čtvrtek pustil za knipl (skautíka) a .... vzhledem k (řidičskému) absťáku se mi to i líbilo.... ani to cukání mi nějak (nijak) nevadilo....
i dyž.... jaxem fčíl bezdomovec, tak mě kolega milostivě minulý čtvrtek pustil za knipl (skautíka) a .... vzhledem k (řidičskému) absťáku se mi to i líbilo.... ani to cukání mi nějak (nijak) nevadilo....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Vidite, mozna by Vam stacila terapie vrakem a hned byste si zacal vazit i skauta Kdybyste chtel, pujcim Vam na tyden Favorita a to se Vam pak bude libit i Logan
Skanz3n
Skanz3n