Vrooom píše:Jj mam to v planu, akorat nevim proc ten castrol, kdyz motul ma vetsi bod varu a pritom stoji min nez polovinu.
BMW Z4 Coupe
Re: BMW Z4 Coupe
Ja mam dobrou zkušenost i s brzdovkou Millers Oils 300+, ale taky není z nejlevnějších. Přešel jsem na ni právě z SRF po problémech /na závodních brzdách bez posilovače/
Jsem si cetl o tech brzdovkach, a nekteri ji meni pomalu po kazdym track day, zda se ze ten castrol ma vysoky mokry bod varu (270°C) a nemusi se tak casto menit.
http://rennlist.com/forums/racing-and-d ... l-srf.html
http://rennlist.com/forums/racing-and-d ... l-srf.html
Jezdil jsem EBC 307 a úplně v klidu dala jednu sezónu a to těch track-days bylo hodně. Jen čím větší teplota brzdovky, tím víc se ti budou rozpínat oem gumový hadice, asi se nebude propadat brzdový pedál ale bude houbovitější.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Tohle by mozna nemuselo byt marny. Ok cena, nizky KM. Zda se, ze i dobra vybava. Sport sedacky, xenony ...jerry píše:Po mailove konzultaci s Pavlem Jandou moje kroky vedou k Z4 Coupe. Mate s nim nekdo jiny osobni zkusenost? Nebo dokonce tu radost ho mit doma? Za kazdou zkusenost budu vdecny. Protoze ho chci uzivat i v beznem zivote, klonim se k normalni verzi, M se mi zda moc ostra, zvlaste na nase silnice. Jen jedna vec mi zarazi a to, ze prumerna cena prodavanych kusu je pomerne nizko ve srovnani s prodejni cenou. Nevite nekdo, zda by se dalo zjistit kolik bylo vyrobeno kusu v jednotlivych letech? Zkratka pojdme si o tomhle nadhernem aute pokecat
http://www.mobile.de/cz/Osobn%C3%AD-v%C ... 46662.html
Skoda, ze tam neni relany foto misto tech renderu.
Konecne vic otestovano zda svor svoruje
Kdo by to rekl, ze mam 20 kilaku od baraku takovy pekny vlasenky.
Kdo by to rekl, ze mam 20 kilaku od baraku takovy pekny vlasenky.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Svoruje slusne teda, ale zaujimave kolko vela plynu treba...uz sa necudujem ze ta mala mrska ritou cez plyn nehadze
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Vroom: super, i to z toho pohledu vypadá hodně rychle. Jen když si uvědomím, že tenhle rok už se asi nesvezu... PS: a 10b za to dřevo v interiéru (stylovka).
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Dik hosi, je to super pocit tohle delat nazivo kdyz doted jsem jen slintal nad videama Ch. Harrise
Snehulak: Jj ty zadni salamy 255 maji hodne trakce, je potreba byt na zacatku agresivni s plynem, i Ch. harris ve videu na silverstone s M5 rikal, ze pouziva 3/4 plynu - hodne. Nejvetsi nebezpeci je do toho jit moc opatrne a nechat si prekmytnout auto ve smeru kol, chce to ten plyn vazne drtit.
Snehulak: Jj ty zadni salamy 255 maji hodne trakce, je potreba byt na zacatku agresivni s plynem, i Ch. harris ve videu na silverstone s M5 rikal, ze pouziva 3/4 plynu - hodne. Nejvetsi nebezpeci je do toho jit moc opatrne a nechat si prekmytnout auto ve smeru kol, chce to ten plyn vazne drtit.