BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
pavproch
Letec

Re: BMW Divize

Příspěvek od pavproch »

Tak jo, jak podle jízdního řádu: zase přesně litr CFS na poslední tisíc km.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

pavproch píše:Tak jo, hurá, ukazuje to správně - dojezd 50km a v nádrži bylo 7 litrů. Horní konec(plnou) taky.
... a neska potvrzení: dojezd to ukazovalo 7 km a nalil sem tam 61 a 3/4 litrů. Hurá, takže (asi) vyřešeno.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Taxem zase (vědomě) šlápnul do "neznámého terénu":
pavproch píše:ale 1+1 cívka a sfíčka (taky BMW autorizák) sou vadné/kaput
Příští servis brambora2 budou nejen rozvody, ale taky i sfíčky a cívky.... doposud sem je kupoval vždy v autorizáku (výsledek posledního nákupu ale viz citace), fčíl sem je objednal inde.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

pavproch píše:Budu vypadat jako technik-trotl, ale zeptám se: Brzo budu (nechám) dělat rozvody na bramborově2 N52, gůgl už mi poradil, že přitom motor ven nemusí (rozvody na N52 sou zepředu), mám ale ešče inou (podobnou) otázku: Dyž se dělají rozvody na N52, musí náplně z motoru (wolej) ven? (= esli to mám směřovat mezi výměnama woleje nebo až při další regulérní výměně woleje = 210t km.)
Takže bude to dělat Michal až při dalším woleji (= za nějakých 7 kkm), díly (řetěz, vodítka atd.) už mám, fčíl sem nad tím uvažoval a čuměl na TyTrubku = kryt hlavy musí dolů = bude potřeba nové těsnění pod něj + alu šrouby. Nejsem ale afto-měchaník, otázka na znalejší: Ešče něco dalšího se bude sundavat = bude potřeba ešče nějaké další těsnění?
Spectral
Mistr volantu

Příspěvek od Spectral »

PP: To ti z hlavy neřeknu, ale napadá mě jiná věc, kterou stojí za to udělat, pokud jsi ji v posledních letech nedělal: vyměň gumové těsnění mezi domečkem olejového filtru a blokem (part number 11428637821) a gumové těsnění mezi domečkem olejového filtru a tepelným výměníkem (part number 11428637820).
:ar!
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Kuju, píšu na seznam "to do".
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

pavproch píše: úte 27 srp 13:13 Taxem zase (vědomě) šlápnul do "neznámého terénu":
pavproch píše:ale 1+1 cívka a sfíčka (taky BMW autorizák) sou vadné/kaput
Příští servis brambora2 budou nejen rozvody, ale taky i sfíčky a cívky.... doposud sem je kupoval vždy v autorizáku (výsledek posledního nákupu ale viz citace), fčíl sem je objednal inde.
Mám, doufám že:
a) budou pasovat (podle čísel by měly)
b) budou 6+6 ks OK.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Dotaz na znalejší: Jaxem spal ve vlkně o diag (a nakonec vyřešeném problému s resetem intervalu zadních brzd) na m4Zlikovi (e89), jedním z (neúspěšných) kroků bylo i odpojení baterky (na pár hodin, ne jen minut, aby se vše vynulovalo). Potom sem musel znova nastavit čas (hodiny) na BC, ale kupodivu datum si BC "zapamatoval" - jak je to možné?
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Jako obvykle: 1000km @ 1litr CFS 5w40.
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Po zvážení všech pro a proti BMW 650 E64 bude ta pravá volba ;) Jedno zda automat či manuál, spíše automat, páč je větší výběr. Ale má to jeden háček, musím mu sehnat garáž. Po zkušenostech s vandalismem na sportíku je to nutnost. Myslel jsem, že bude daily O3 RS, ale mám ji tak pečovanou, že ji na české ulici nechci parkovat. To zůstane údělem sportíka. Holt budu mít 4 auta :D
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Odpovědět