BMW Divize
Re: BMW Divize
Svitlip a podobné obskurní firmičky UŽ NIKDY! Od mmiry sem bramora2 podědil se světlama právě od nich a neprošel sem STK, pak v autorizáku přišli NATO, že je to bastl ad ultima (= neopravitelný) a musel sem oba bixenony vyměnit za nové. Já už navždy světla jen OEM.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
To je teda nic moc kdyz to pak neprojde na STK ... Na FB a Googlu maji docela dost ohlasu a tohle tam neresi?!
já od nich světla mám už snad 3-4 roky a na stk vždy v pohodě. Řešil jsem mlžení pravého xenonu, ale vyřešili hned na první dobrou.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
CarTec je prima!
Já měl teď problém s motorkou a technik na mě: to ani nebudeme dávat na diagnostiku. Ta stejně nic neukáže. Tak tam rovnou vyměníme ty servomotorky (á 20t Kč a jsou tam 2). A když to nepomůže, vyměníme tohle a támhleto.
Tak jsem jim poděkoval, odvezl to klukům do garáže, kde provedli kalibraci plynu, servomotorků a je po problému. Za 500,-![Wink ;-)](./images/smilies/3.gif)
Já měl teď problém s motorkou a technik na mě: to ani nebudeme dávat na diagnostiku. Ta stejně nic neukáže. Tak tam rovnou vyměníme ty servomotorky (á 20t Kč a jsou tam 2). A když to nepomůže, vyměníme tohle a támhleto.
Tak jsem jim poděkoval, odvezl to klukům do garáže, kde provedli kalibraci plynu, servomotorků a je po problému. Za 500,-
![Wink ;-)](./images/smilies/3.gif)
No pain, no gain.
Vespa time![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
Vespa time
![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
Mně fčíl v tom ostravském (centrálním) CarTecu překvapili naopak s tím palivoměrem, že se s ím (bezúspěšně) dupali študováním, co tomu je místo aby tam hned dali nový. Už ale je tam. Podobně i s tím LP xenonem.
Btw, příští týden tam brambora2 (na ten xenon) přistavuju až fpátek pozdě odpoledne, aby to přes/po víkendu udělali, cestu z5 sem si tentokáte naplánoval sockou (už sem BUSem nejel několik let) = bude zážitek. Ešče že centrální CarTec je "next door" k UANu.
Budu vypadat jako technik-trotl, ale zeptám se: Brzo budu (nechám) dělat rozvody na bramborově2 N52, gůgl už mi poradil, že přitom motor ven nemusí (rozvody na N52 sou zepředu), mám ale ešče inou (podobnou) otázku: Dyž se dělají rozvody na N52, musí náplně z motoru (wolej) ven? (= esli to mám směřovat mezi výměnama woleje nebo až při další regulérní výměně woleje = 210t km.)
Jmenuj jeden jediný benefit naplánovat to mezi pravidelný servis. Vždyť to vůbec nedává smysl.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Humor: Jediný benefit, je že si to budu moct odškrtnout v blbníku jako "hotovo".
Vážně: Libor se NATO necítí, budu to dávat (na ty rozvody) Michalovi, naopak běžný servis 210kkm (woleje a filtry) je schopen udělat.
Vážně: Libor se NATO necítí, budu to dávat (na ty rozvody) Michalovi, naopak běžný servis 210kkm (woleje a filtry) je schopen udělat.