BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
Předseda
Letec

Re: BMW Divize

Příspěvek od Předseda »

Ok, pardon. Mrknul jsem do technickych dat a máš pravdu. 330i nejmenší kola 17. 325i N53 nejmenší kola 16".
Koukni přes dignoatiku, zda ti to přepíná na stratified mod a pokud ano, tak gratulace a uživej kilometry (y)
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Neska při vyjížďce sem v hlavě udělal matěmátiku a vyšlo mi, že "velký" preventivní servis (100kkm) m4Zlikovi a jeho N52B30 budu dělat ešče letos - po sezoně s wolejema (páč na tachu se to nebude moc lišit od 100tis km @ 15let) - už to dávám dohromady (sem bordelář, solidní záznamy o tom, co se kdy dělalo v prvních 4 letech m4Zlika u mně nemám), do čeho fšeho se bude "hrabat". Do konce sezony je (doufám) daleko ale musím se rozmyslet, esli ftom nechám hrabat Libora nebo Michala.

EDIT odpo: Mám to připraveno, to zas bude stát ranec, ale co už, žijeme jen jednou a o m4Zlika se starám ráth. A bude to Libor.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Semito v hlavě přes noc rozleželo, jak píšu fčer sem to dal dohromady co se bude (převážně preventivně) měnit, ale na seznamu (prozatím) nemám rozvody (komplet) - co myslíte: ano/ne? Sice jen ca 100 tis km (řetěz by měl vydržet 200), ale zato 15let - udělat (preventivně) nebo ne? Btw, m4Zlikův N52B30A jde krásně hladce bez jakýkolí indicií, že ....
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Tak jo, už sem zase nepojízdný, brambor2 je v autorizáku, snad po jejich odb(p)orném zásahu bude palivoměr zase ukazovat správně a nebude mě každou chvíli iritovat (falešné?) hlášení "vypálená žároffka".
delphin
Pan Řidič

Příspěvek od delphin »

Pokud se dělá velký servis, tak rozvody byl po 15 letech asi už udělal, i když jsou v půlce km. Ty navíc m4Z požíváš často k redline, ne?
Nejdřív Pionýr, pak Favorit, Fabia, Focus, Superb, Kodiaq a teď Octavia se Superbem. Ale Pionýr mi pořád zůstal...
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

pavproch píše: úte 23 črc 11:13 Tak jo, už sem zase nepojízdný, brambor2 je v autorizáku, snad po jejich odb(p)orném zásahu bude palivoměr zase ukazovat správně a nebude mě každou chvíli iritovat (falešné?) hlášení "vypálená žároffka".
Poloviční úspěch (asi) - brambora2 už mám (dočasně), prý to blblo pravé zadní brzové světlo.... palivoměr ukazuje dál blbě, bo nebyly díly (nový plovák), futerý tam jedu znova. Ale co už, (doufám) aspoň malý pokrok v mezích zákona.
Vincent_Vega
Spolujezdec

Příspěvek od Vincent_Vega »

Náhodou doporučení na servis E90 (podvozek) v Praze a okolí? Můj servisák bohužel nemůže, dopátral jsem se k Autoplus https://www.autoplus-praha.cz/servis-bmw/ nebo BMW Top v Odolene vodě https://www.bmwtop.cz/#kontakt ale klidně zajdu i jinam, díky.
Předseda
Letec

Příspěvek od Předseda »

Záleží... vyměnit tlumiče bude umět každý jouda. Ty dva servisy cos dával vypadaj OK.
Sympatičtí a důslední jsou bimmerguru.cz, ale ti jsou z ruky.
Pak třeba night-garage v Klikaté ulici.. občas okolo jedu a těch BMW tam má hodně. Rozhodně ten servis vypadá lépe než jaké má stránky. Lepší kouknout na googlu do recenzí a do fotek. Webovky jsou otřesny. Případně můžeš zkusit Jirku Stejska z FB skupiny BMW. Ten má dílnu kousek za Zličínem.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

pavproch píše: čtv 25 črc 11:34 palivoměr ukazuje dál blbě
Ty jo, moc nechybělo a stopoval sem s kanistrem v ruce: palivoměr ukazoval 2/3 nádrže, ale do 62litrové nádrže sem nalil 59,5litránků. S tím se fuckt nedá yezdit.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Taxem si potvrdil, že rozvody na m4Zlikově N52 dělat nebudu, zato na bramborově2 N52 při příštím servisu je udělám. Dyž sem kolem toho gůglil, narazil sem na (ne moc zajímavý) čánek se zajímavým nadpisem "Test ojetiny: BMW 330i E90 si nechte, dokud vám ho nezakážou". Jj, vidím to taky tak.... nafurt. :ymhug:
Odpovědět