Kámoš si teď vzal 70k+ hypotéku. Na něco, co je z mýho pohledu, totální králíkárna.
Jak mi to říkal, čuměl jsem na to jak tele na nový vrata
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
Single ne, naštěstí moje parnerka je finančně samostatná, v tomhle mám obrosvký štěstí.Stepan píše: ↑pon 08 črc 20:18Jestli ti single lajf vychází na kilčo a nepřijde ti, že by to mohlo bejt jinak, tak to seš celkem střelecWeeper píše: ↑pon 08 črc 13:17 No, tak já beru okolo 200K, záleží na měsíci a jako "z jinačích relací" si rozhodně nepřijdu. Jen běžné výdaje za splácení hypo, poplatků s bydlením, nutné měsíční služby, provoz auta, jídlo a pití dají dohromady více než půlku z příjmů. Po brutální inflaci už vůbec ne.![]()
To se neboj, já taky žádný takovýhle exhibice nevedu, ani zlatý hodinky, řetězy, obrazy, ja nevím co ještě. Jsem celkem šetřivej, ale prostě hypo se platit musí, nutné výdaje spojené s energiemi a službami za bydlení taky, jíst a pít se musí, telefonovat, mít internet a nějaký ty hadry taky...Stepan píše: ↑pon 08 črc 20:38 Jo, to já jen tak. Mě tyhle posh věci dycky míjely. Jak dělám v oborech, kde nejsou peníze, a díky tomu kde žiješ, nemůžeš denně chodit exhibovat do Koga, tak nějak si v hlavě ten rozpočet upravuješ na "svoji" realitu. Že se denně stýkáš především s lidma, který sotva za měsíc vydělaj to, co tebe stojí provoz auta. Tak tě pak věta "normální výdaje, kilo za měsíc v prdeli" vyloženě zaskočí.
Kámoš si teď vzal 70k+ hypotéku. Na něco, co je z mýho pohledu, totální králíkárna.
Jak mi to říkal, čuměl jsem na to jak tele na nový vrata![]()
Ani mě to nepřekvapuje.M.Z. píše: ↑pon 08 črc 21:09 Měl jsem inzerát na Bazoši na autoelektrikáře, přišel mladý Slovák a že či ozaj ty peniaze platia? Řekl si ze startu o 50 čistého, jen jsem zakoulel očima, ale řekl jsem mu, jestli si je zaslouží, není problém, ale musí něco ukázat. V pondělí ať si veme montérky a přijde, on na to, že v pohodě, no nepřišel...
Jo tak panáček má pocit, že na výměně filtru není co zkurvit?