BMW Divize
Re: BMW Divize
Notosem zvjedaff, na večer/noc strašijou tady u nás extra silnýma bóřkama (fčíl je tam na scípnutí hic) i s většíma krópama.... budu mít doma (ne pod střechou) brambora2, to sem zvjedaff, esli budu šašit s nějakou dekou nebo něčím, aby mi ho krópy nepotloukly (m4Zlik, Pindica a Leguán sou pod střechou, to je fklidu).
EDIT ráno: V noci nezabouřilo, až ráno a jen se slejvákem. Uffff. Kuju.
EDIT ráno: V noci nezabouřilo, až ráno a jen se slejvákem. Uffff. Kuju.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Hmmm, tak prohra. Neska v noci pršelo = ráno dyž sem vyjížděl, tak odzadu zase vrzání (ale zvukově jiné než minule). Mně omejou.
nakonec se třeba provržeš až k novému autu
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Zvykne si.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Nezvyknu. Hned zítra sa NATO Libor zase podívá.
Hmmm, tak tohle sem nečekal - na obou kostech (už ohnutých) zadního stabilizátoru už sou zase vybroušené plošky. Libor je wohnul ešče víc. Já tam snad dám zpět OEM stabilizátor....
Až Libor půjde do důchodu, dej vědět. Budu se ti starat o vozový park.
Sice taky umím úplný hovno a bude to stát víc u mě než jezdit na silnici, ale jsi na to už zvyklý.
Sice taky umím úplný hovno a bude to stát víc u mě než jezdit na silnici, ale jsi na to už zvyklý.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Ani Libor ani Michal nejsou hownaři, oba tomu (autům) rozumí.
Jo, a jak je fčíl horko (2km z prce dom yezdim s wokýnkama dolů), vypozoroval sem další bramborův2 sw fail (řešít to ale určitě nebudu): Dyž brambora2 zaparkuju s vypnutým rádiem a woknama úplně dolů a pak nastartuju - samo se zapne rádio (jako rádio, ne CD mp3, co je v něm trvale zasunuté).