BMW Divize
Re: BMW Divize
Motorek mám (zítra pude do brambora2), kabel taky... ale .... objednával sem ho podle čísla BMW na tom uhnitém a ten nový má stejné číslo, ale je jiný (jiný kunektor bez krytky). Zítra to budu řešit dál, mně drbne.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Držím palce. Na druhou stranu historie tvé brambora2 nedělá moc dobrou reklamu značce. Není moc aut, které se tak furt sypou.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Otázka, jestli značce, nebo mechanikovi.
Vzhledem k tomu, ze X dalších bmw jezdí vcelku bez poruch, přikláněl bych se k druhé možnosti.
Vzhledem k tomu, ze X dalších bmw jezdí vcelku bez poruch, přikláněl bych se k druhé možnosti.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Hurá, Libor je šikovný, poradil si, už zase brmbrmbrm.
Libor je nový Michal? Snad bude šikovnější a ty se zbavíš starostí.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Ne, to bylo jen příležitostné, Libor je kolega v mé firmě, máme fčíl volněji a Michal na brambora2 neměl čas hned.
Tak jo, brambor2 yezdi ve skoro všech podmínkách (teploty nad nulou, scanec a co já vím co ještě), zítra ho ráno prubnu na odolnost proti mrazu (bude stát celou noc venku, má dost mrznout - minule taky mrzlo a byl poblém....) Kéžby tentokrát ne.
Tak jo, (zdá se, že) dobrý. -6st = start a jízda bez problema.
Super, tak at to jezdi
Tak. Svor svoruje na kluzkém fest, bez něj bych se u nás v ulici fčíl nerozjel proti kopci, sem musel zastavit, nechat projet auta, pak to hrabalo, svorovalo až se to chytlo a tradá. Hezky!