BMW Divize
Re: BMW Divize
Hele ale 180kkm není tolik, ať už se s tím jezdí jakkoliv... Vůbec nerozumím jak se to může tak moc srát. Věříš svýmu servisákovi hodně, respektive v jeho odbornost?
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
jsem tady napsal elaborát po svezení v nové 740d a když jsem to chtěl odeslat, tak text zmizel a hodilo mě to na přihlášení
no nic.. tak snad jen, že jsem se z toho nemohl dostat, nemá to kliku
no nic.. tak snad jen, že jsem se z toho nemohl dostat, nemá to kliku
Pravda vyděsí
Taxem brambora2 zkušebně znova nastartoval (moc se mu nechtělo mráz + není tam úplně čerstvá baterka), chytnul, de pravidelně ale prostě 1500 otáček je strop. A furt nouzák nesfítí. No nic no, příští týden si ho Michal odtáhne a bude do něj čumět. Jaxem se stěžoval na "letargii" = nové cívky a sfíčky, ač z autorizáku, mám na ně podezření. Uvidíme. Zase vytahuhuju OneS a budu yezdit Oftákou.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tak další pokus - další studený (zmrzlý) start = pořád jen 1500 ot ani o ň víc. Nechal sem ho stát na dílně (máme tam fčíl volněji) v těpla = uvidím, co zítra až ho (v teple) nastartuju. Jinak zítra NATO Libor kukne diag (univerzální) + prohlídne, esli tam kuna někde něco nepřehryzla.
Malé (negativní, jak jinak) update: brambor2 stojí v teple od rána, už částečně rozmrznul ale po nastartování setrvalý stav - 1500ot a dost. Uvidiím zítra ráno, až bude celý na těch +20, co jsou na dílně.
Ne, brambor2 a m4Zlik už nafurt. Doufám.