BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
Stepan
Letec

Re: BMW Divize

Příspěvek od Stepan »

PP si na motorech overil ze pouze OEM je zaruka kvalitx a nic jineho nechce :ar!
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Předseda
Letec

Příspěvek od Předseda »

motor a diff je podstatný rozdíl. Zatímco u jednoho je milion součástek a dovnitř nevidíš, tak diff má 6-8 šroubů a to podstatný co dělá dif difem, tak stejně PP vyndá.. To je asi jako když by chtěl vstřiky a sání, ale kupoval kuli tomu celej motor za 450.
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Předseda píše: stř 23 srp 12:43 motor a diff je podstatný rozdíl. Zatímco u jednoho je milion součástek a dovnitř nevidíš, tak diff má 6-8 šroubů a to podstatný co dělá dif difem, tak stejně PP vyndá.. To je asi jako když by chtěl vstřiky a sání, ale kupoval kuli tomu celej motor za 450.
Je to marný, je to marný, je to marný...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Diff mám, teda už ho má Michal, jízda otákou bez funkční klimy byyla teda zážitkem. Fčíl ještě ten svor a dát to celeé dokupy + do brambora2.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Předseda píše: stř 23 srp 12:43 motor a diff je podstatný rozdíl. Zatímco u jednoho je milion součástek a dovnitř nevidíš, tak diff má 6-8 šroubů a to podstatný co dělá dif difem, tak stejně PP vyndá.. To je asi jako když by chtěl vstřiky a sání, ale kupoval kuli tomu celej motor za 450.
Tys tu historku jak PP kupoval OEM motor u BMW nezachytil? :D

Nicméně, já PP s jeho přístupem trošku i chápu. Bude ve věku mého otce a jeho si taky nedokážu představit, jak někde šmoulí nějakej neorigo diferák / rozebranou zbořeninu z bazoše nebo kde by to měl jako shánět. Rozbilo se to, koupím originál a tím si to nechám opravit. Od jasné firmy, v krásným showroomu. Jestli to stojí 50 nebo 10 je úplně jedno, rozhodně kvůli tomu nebude rušit zimní dovolenou, ale dealování se s nějakým šmudlou by mu mohlo přihodit stres :D
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Předseda
Letec

Příspěvek od Předseda »

Já to chápu, když by jezdil s kde jakou pičovinou do autorizaku. Ale má svého mechanika. A pro něj je to na zvednutí telefonu, zavolat Raichloj a druhý den tam diff má. Stejně jde jen o obal.
Jako já si taky můžu koupit bagetu za kilo, ale nedělám to, když vím, že vedle u větve mám za kilo ty bagety dvě.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Do Říma, tak (i kdyby ten LSD byl příští týden, jako že má být), budu bez brambora2 nejméně ještě i část následujícího, protože jsem se právě dozvěděl, že Michal je příští týden "off".
Předseda
Letec

Příspěvek od Předseda »

blby... asi bych se zabil
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Hurá, zítra odpo si jedu pro LSD, nový open diff už je u Michala, Michal v pondělí bude zpět = vypadá to, že bych tak od středy př. týden mohl zase brmbrmbrm.
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Super, ale teda já mít tvoje možnosti tak tam zkusím dát lamelu, abych si rozšířil obzory, zda se to odlišně chová.

Mně přijde, že v Z4 pokud jsem zašlápl brzdu v driftu, tak měla tendenci se rovnat a nešlo si ji tolik přehazovat, kdežto s 1er to jde. Což by mohlo být tím že šnek bez plynu nesvoruje?! Kdežto lamela jo. A navíc 1 er má větší rozvor, což taky trochu pomůže.
Odpovědět