BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
pavproch
Letec

Re: BMW Divize

Příspěvek od pavproch »

Ty jo, asi na té Tvé zkušenosti něco bude, právě mi volali, že (prozatím) nemám jezdit, není to hotovo, jednotky AHL vyměněny, programování hotovo a... xenony se nenatáčejí do zatáčky.... takže nad tím bádají, no... začínám se (lehce) děsit.... :D
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Dal jsem auto profíkům s diagnózou na stříbrném podnose, chtěl jsem jen ověření. Místo toho zahájili vlastní aktivitu a na 3x zkoušeli měnit různé součástky, metodou pokus - omyl, aby se nakonec potvrdilo, co jsem jim říkal.
Naštěstí mě ty pokusy nenechali všechny zaplatit, ale stálo mě to čas a jejich diagnostiku.

Pokud se jedná o běžné úkony, tak tam nikdy nebyl problém, ale jakmile je to něco komplikovanějšího, tak to dopadlo takhle. A jednalo se o regulaci turba, o které ví každý garážník a dokáže to vyřešit opravou za cca 5000,- :)
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Mám, yezdí, nic nesfítí. Uffff. Akoráth mi tam zapli trojblik, musím našudovat, jak ho zase vypnout, já ho nesnesu.

EDIT: Už sem to vypnul, uff.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

M.Z. píše: čtv 24 bře 17:25 No snad ti ho tam moc nedojebou :-ss
Moje zkušenosti s opravou Mini jsou tristní.
pavproch píše: pát 25 bře 14:21 Mám, yezdí, nic nesfítí. Uffff.
Mně womejou, měls naprostou pravdu. Neska sem jel a furt na mě protijedoucí blikali, koukal sem na volič světel, nastaveno "A" (automat denní svícení), až dyž na mě blik asi pátej, taxem zastavil a šel to omrknout a... tma, nesfítilo nic... proto na mě blikali. Takže v autorizáku při výměně AHL napáchali škodu - buď jen sw vypnuli nebo (nějak) doyebali "day-lights". Zítra jim to tam zase vezu, doufám, že to opraví na počkání, ve čtvrtek du na STK (končí mi v pátek). Grrrr!
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

autorizák na počkání - to se snad dojedu podívat :-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Na bmwklubu sem dostal tip... (jak pro blbce, přiznávám): to jsem teda netušil, že se dá daylights zapnout v menu BC, už to zase denně sfítí. Ufff, do autorizáku tímpádem nemusím azítra na STK taky můžu.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Skrz STK brambor2 prošel jen malou pihou na kráse, ale znova tam už nemusím. Až zase za dva roky. Uffff.
(Ale stejně tam pudu už za 14 dní znova, s Pindicou. :D )
Duke_Luke
Pan Řidič

Příspěvek od Duke_Luke »

minule som pozeral diagnostiku BWM 750 ActiveHybrid 2011 rocnik. Nabehane 256 t km. To auto neslo ani nastartovat a problem je ten, ze ten system roztaca ten hybridgenerator medzi motorom a prevodovkou a nie je tam klasicky starter. A ked sa poserie napatovy okruh toho generatora ,tak sa s autom neda nic robit. Nova bateria s pracou 7000 Eur a to este nevies, ci nie je zly aj ten generator. A ze na to nevymysleli sposob, ako to obijst pri poruchach ,to je teda mazec. Clovek aby si radsej jazdene hybridy ani nekupoval. Kto vie, ako to maju poriesene ine automobilky. Ale zjavne aj pred kupou jazdenky si clovek bude musiet vziat technicku literaturu a zaujimat sa hlavne o to,ci auto vie byt pojazdne aj v pripade poruchy elektrickeho pomocneho pohonu. Napr. mne ako teraz na KIA Sorento hnevala 4x4 pripojitelna, tak som len vytiahol poistku a mam z toho predokolku a jazdim s tym dokial nepride nova haldex spojka - oni to volaju Dynamax. Ale mat v aute taku techniku,ze uplne odstavi auto, to radsej dakujem neprosim
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

pavproch píše:
M.Z. píše: No snad ti ho tam moc nedojebou
Moje zkušenosti s opravou Mini jsou tristní.
pavproch píše: Mám, yezdí, nic nesfítí. Uffff.
Mně womejou, měls naprostou pravdu.
Daylights pořešené, ale...
... pokračování = při tom servisu v autorizáku aktualizovali SW všech jednotek a.... od té doby brambor2 blbě startuje (mírně těplý, studený i úplně horký startuje ok) - dojedu, nechám ho hodinu dvě stát, pak chcu jet - vložím klíček, stisknu Start tlačítko a točí (s nepěknými zvuky od starteru) pár sekund než chytí (= tohle nikdy nedělal). Do prtele práce!
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

mě takhle lehce zahřátý,kdysi blbě startoval Kadett 2.0 16v a bylo to nějaké čidlo na klice.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Odpovědět