Mercedes - auto pro masy

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
ExFun
Letec

Re: Mercedes - auto pro masy

Příspěvek od ExFun »

v segmentu vyšší střední musím uznat, že j MB totál loser. E je v tomto ohledu hrozná. Levný interiér. Vzpomínám si na video konkurenčního webu, kde rukou kroutili víko zavazadelníku... To by si MB neměl dovolit. Mezi MB a Audi nevím, co bych preferoval. Audi se mi celkově líbí víc, ale je to FWD, to podle mě limituje schopnost komfortního chování a nenaklánění se...
Naposledy upravil(a) ExFun dne pon 27 čer 20:05, celkem upraveno 1 x.
Back to basics.
Příčina -> následek
merlin
Porsche Expert

Příspěvek od merlin »

Pri Audi ma FWD ani nenapadne, kazdy kto ma rad premiovost je jedina volba Quatrro
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

Co má quattro společného s prémiovosti? Neříkám, že pro všechny, ale pro mě nemá význam. Jezdil jsem s ním asi 5 let v A4, pak A4 jako FWD... Možná je Quattro o něco méně nedotáčivé, ale to mě příliš neomezuje. Tam kde jezdím, tam mi FWD stačí. Takže když to shrnu, pro mě quattro znamená vyšší náklady a nic za to. Jediná výhoda byla, že se u quattra lépe seřizovala geometrie zadní nápravy.
Back to basics.
Příčina -> následek
merlin
Porsche Expert

Příspěvek od merlin »

Co k tomu povedat, len tolko ze auto sa nekupuje len rozumom ale z velkej casti emocionalne. Premiovost je hlavne pocit, to co jeden povazuje za premiove, druhemu je ukradnute... Pre mna plati ze Audi=Quatrro, Audi s FWD pre mna je luxusnejsie VW.
Nie vsetko musis v zivote prakticky vyuzit, neco ti robi radost aj s pocitu ze (na)to mas...
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
beaumont
Letec

Příspěvek od beaumont »

ExFun píše:v segmentu vyšší střední musím uznat, že j MB totál loser. E je v tomto ohledu hrozná. Levný interiér. Vzpomínám si na video konkurenčního webu, kde rukou kroutili víko zavazadelníku... To by si MB neměl dovolit. Mezi MB a Audi nevím, co bych preferoval. Audi se mi celkově líbí víc, ale je to FWD, to podle mě limituje schopnost komfortního chování a nenaklánění se...

Já se nedávno projel v E250CGI s AMG paketem a líbilo se mi to moc, tedy kromě příšerného pomalého pětistupňového automatu (7st. v jiných medvědech je mnohem lepší). Ale třeba kombinace filtrování nerovností a stability v zatáčkách na mě udělala docela dojem, v tom ohledu jsem zažil jen málo srovnatelných aut. Jen bohužel nevím, co přesně tam bylo za podvozek, jestli standard, nebo AMG (s tím paketem) nebo snad vzduch...? Ale rozhodně to na rozbité zakroucené okresce fungovalo skvěle, až jsem se divil.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

to éčko, co sem s ním jezdil, mělo vzduch - fajně to tlumilo díry, to jo, ale bylo to celé nějaké rozhoupané a to i ve sport režimu...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Alex..
Pan Řidič

Příspěvek od Alex.. »

ExFun píše:Co má quattro společného s prémiovosti? Neříkám, že pro všechny, ale pro mě nemá význam. Jezdil jsem s ním asi 5 let v A4, pak A4 jako FWD... Možná je Quattro o něco méně nedotáčivé, ale to mě příliš neomezuje. Tam kde jezdím, tam mi FWD stačí. Takže když to shrnu, pro mě quattro znamená vyšší náklady a nic za to. Jediná výhoda byla, že se u quattra lépe seřizovala geometrie zadní nápravy.
tak ono je to pořád "jen" A4..nebudeme si nic nalhávat, ale to auto není žádný zázrak ;)
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

holt Audi, no :D
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Alex.. píše: tak ono je to pořád "jen" A4..nebudeme si nic nalhávat, ale to auto není žádný zázrak ;)
potvrzuju, když sem si vybíral současný potah, ve výběru byla i A4 Avant - byl sem si s tím sjet (přesedl jsem do toho ze skautíka) a pocit z jízdy byl hodně neslanýnemastný....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

pp: Ale take musite rici, s jakou jste jel verzi :) Nedavno jsem jel s A4 2,0 TDI a to bylo mastne akorat okolo vicka nadrze, 2,0 TSI quattro uz je o poznani zajimavejsi a 3,2 FSI quattro je uz velmi zajimave auto, ktere se treba tomu Vasemu v leccems blizi a nebal bych se rici, ze ho i v sem tam v necem prekona :)

A at jsme k tematu, podobne je to u Mercedesu. Zrovna v nabidce techto znacek si nelze delat obrazek o cele modelove rade z jizdy jednim provedenim. 316d a 330i jsou take uplne jina auta, zdaleka ne jen motoricky...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Odpovědět