Mam N54. Musim zatial skromne prehlasit, ze sa operacia podarila,sice mne ako skoro amaterovi to trvalo v garazi 16hodin dokopy - cely vikend a priatelka uz nervy,ze sa jej nevenujem ,nakolko som vsetko trikrat kontroloval a utahoval srouby na predpisane momenty, nech nieco nedokaslem. Uplne to auto ozilo. Aj mi pride krajsi zvuk motoraCože to máš za motor? Už jsem to zapomněl, sorry.
Snowman & vroom: spotřeba V8 v M3 13-16l/100. Nic asi neočekávatelného. Dnešní turbené 8čky budou bráť o trochu méně, ale vzhledem k tomu že ten motor má třeba 15let tak to taková propast není.
Imo když si člověk dokáže udělat hodně sám a je to pro něj i oddych, tak pak ta V8 může být zábava. Jinak ale jednodušší a na daily drive bude lepší (a asi i rychlejší) 335i Jen zase samosvor dávali jen do M. Takže do 335 dokoupit
Taktiez som uz skusal dnes aj start so zapnutym webastom a misfire a nekludny studeny chod na 5 valcov je prec tesim sa, ze to vyslo.
Kontroloval som rovno aj rozvody pri 215 t km,ktore mam nabehane. Ani stotina milimetra vole.Retaz krasna neokusana. Tie rozvody daju dalsich 200t km v pohode pri castejsej vymene oleja.
Ako hovoris, to suhlasim,ze ked si vies urobit na aute vela toho sam, tak to nie je zas taky ranec za servis.To aj potom mozes ist do "narocnejsich aut na udrzbu" a zruinuje ta to len za diely ,nie dvakrat aj za servis