BMW Divize
Re: BMW Divize
Mám podložky na obou svých bramborách (+10 resp +5mm) - všechny kupovány u Schmiedmanna + prodloužené šrouby a prozatím sem (klepklepklep na dřwo) žádné problémy po/při montáži (kmitání kol) nezaznamanal, je ale pravda že při každém přezouvání servisáka upozorňuju, ať si dá pozor a záležet, že tam jsou podložky. Jo, vlastně jednou jedna podložka pod šroubem praskla (ale nekmitalo to) takže byla výměna.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Mam ted na supre +10mm na zadni naprave abych vykompenzoval uzsi zadni gumy a pohoda. Kupovano u forgemotorsport.co.uk, roztec i centr dira jsou shodne s novejsimi bmw.Předseda píše:máte rozšiřující podložky? Přemýšlím dát +10mm na zadní
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
ja mam podlozky +15mm na vsetkych 4 kolach a je to super. Fakt je citit, ze auto lepsie sedi a drzi v zakrutach. To kmitanie moze byt, ak podlozka nema centrovaci limec na presne vystredenie kolesa. Ja mam eibach podlozky a tie maju ten limec a nemam vobec ziaden problem.
At uz rovnou prodavaji ty elektroauto, skoro 2t? . Ani to nezni nijak dobre. Ridicske auto to teda fakt neni.
Hehe to je rozhorceni v 9:40
Hehe to je rozhorceni v 9:40
tak auto uz mam na novych zimnych Hankook W320B RunFlat. Mal som ich aj minule sezony a prekvapilo ma,ako si vedia celkom dobre poradit s tym vykonom v zime na zadku. Pekne lepili. Plus ako sa mi potvrdilo aj pri tejto nehode, tak RunFlat je na nezaplatenie. Siel som s oboma preseknutymi a nic nebolo na aute ani citit, ze sa deje. Az ked som zastal a skontroloval, tak bolo vidiet, ze su v cudu. Cize aj ked ich prerazilo aj na predku, vobec mi netrhlo volantom a dalo sa auto ovladat v pohodicke. Uz mi dvakrat zachranili auto a rozhodne runflat odporucam.
Co sa tyka novej BMW 4, tak za mna to je grcka. Opulentna roztecena placka dizajnovo.
Co sa tyka novej BMW 4, tak za mna to je grcka. Opulentna roztecena placka dizajnovo.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Toto je inak pruser video!
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
R4...258k