vasco píše:eMJe: měl jsem E87 preFL dvakrát a obě vrzaly a pokaždé jsem vše vyřešil, takže se ptej, rád poradím...
Palubní deska ti vrže kde? V místě, kde se dotýká s A-sloupkem?
Zadní sedadla mi vrzaly obě. Autorizák si samozřejmě nevěděl rady, kluci v KP Designu v Blažovicích mi to dali do pořádku za jedno dopoledne...
Ahoj,
kluci v Blazovicich jsou rozhodne machri! Ale abych je nemusela otravovat nemel bys radu na vrzani volantu u 130i, 2006 ?
Jinak A-sloupek zkusime dnes vecer
Diky moc
Tak, brambor2 je už zase pojízdný, ale Michal pyskoval, že to byl neskutečný potrat ty ///M3 silenbloky tam nalisovat. Bránilo sa to prý fest. Ale je to tam (akurváth mu to trvalo 6 místo plánovaných 2 dní, no a tímpádem nestihl udělat geošku.... )
Virgin ride od Michala domů (10 km skoro furt rovně a v obci) toho moc neřekla, uvidíme, až to někde na okreskách pohoním. Napřed ale geoška.
Kromě silenbloků z. nápravnice brambor ešče dostal taky diff brace. A samozřejmě CFS a filtry.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Předat servisované auto "vyuzené" kouřem z cigaret majiteli, o němž navíc vím, že tabák nekouří, je celkem na pováženou a nevyjadřuje to mnoho respektu, spíše naopak. Asi toho "svého" servisáka moc hýčkáte (přeplácíte), že si dovolí něco podobného.
Mi to taky vadí, ale ne tolik, abych Michala buzeroval. Aspoň brambor2 (ve věku skoro 15-ti let) voní jak nové auto....
Zajeto (Pustevny horedole) a jako jo, zklidnilo se to, jede to i v zatáčkách skoro jak po kolejích. Až to dostane dopředu pevnější klouby (Rogue - mám je v m4Zlikovi a je to nebe a dudy), tak to už (doufám) bude jízdně eňuněňu.
Imho hnus na druhou, sem ukrutně zvjedaff, který z tunerů jako první přijde s tuningovým předkem s "normálníma" ledvinama, myslím, že se určitě nějaký najde....