BMW Divize
Re: BMW Divize
displej namontovany, ale dalo to zabrat 4 hodiny prace a ked sa clovek este hraje s Can-Bus kablami, tak trpne, ci mu nezhori nejaka RJ Ale vsetko sa podarilo nastastie a som mega spokojny. Ozivilo a omladilo to interier auta. Vsetko funguje ako ma, klapka vo vyfuku sa uz da ovladat multifunkcnym volantom
Launch Control som nestihol teda zriesit. Budem sa tomu venovat zajtra.
Launch Control som nestihol teda zriesit. Budem sa tomu venovat zajtra.
Tak všechny silenbloky zadní nápravnice (ty 2+2 hlavní/nosné z ///M3, ostatní obyčejné pro 330i) mám, příští týden se teda Michal (už zase) může hrabat v bramborovi2 (stejně už mám tak akorát najeté kilometry na další servis, woleje a tak).
Sem ukrutně zvjedaff, esli sa ty silenbloky projeví tak jak očekávám, že zmizí určitá nerozhodnost/nejistota řízení v zatáčkách....
Sem ukrutně zvjedaff, esli sa ty silenbloky projeví tak jak očekávám, že zmizí určitá nerozhodnost/nejistota řízení v zatáčkách....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
drzim palce s tou napravnicou, nech to ma dany efekt zlepsenia.
Ja uz som skusal aj launch control. No je to pecka. Najprv som myslel,ze to nefunguje, lebo som len stlacal plyn na neutrale a cakal,ze ostane na obmedzenych otackach ,ale dal sa vytocit az na obmedzovac.
Potom som zistil, ze musim mat stlacenu spojku aj plyn naraz a potom drzi launch otacky
Takze pekne s vypnutym preklzom DTC a launch je jedna krasa. Piskanie gum a start je to krasny.
Samozrejme otvorena klapka vyfuku od neutralu
Zase dalsia blbostka do auta, ktora potesi
Ja uz som skusal aj launch control. No je to pecka. Najprv som myslel,ze to nefunguje, lebo som len stlacal plyn na neutrale a cakal,ze ostane na obmedzenych otackach ,ale dal sa vytocit az na obmedzovac.
Potom som zistil, ze musim mat stlacenu spojku aj plyn naraz a potom drzi launch otacky
Takze pekne s vypnutym preklzom DTC a launch je jedna krasa. Piskanie gum a start je to krasny.
Samozrejme otvorena klapka vyfuku od neutralu
Zase dalsia blbostka do auta, ktora potesi
šestiválcový naftový 3er se dá pohodlně pod milion. i s daní
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
mrkni na carismo.
Akorát co jsem nepochopil ->
https://www.carismo.cz/nabidky/prodej/a ... V9E#engine
K čemu je taková podmínka dobrá?Sleva platí při odběru vozu jako PO a doložení vlastnictví/provozování 3 vozů. Obvyklé zvýhodnění 13%.
Individuální sleva možná až 19%!
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
ze by množstevní sleva?Stepan píše:mrkni na carismo.
K čemu je taková podmínka dobrá?Sleva platí při odběru vozu jako PO a doložení vlastnictví/provozování 3 vozů. Obvyklé zvýhodnění 13%.
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Chjo no. Sem v tom hustém dešti (krásný nový asfalt) dával pozor aby mi to zase na PSS v hluboké vodě neklouzlo a přehlíd sem šutr (kdo by ho taky na novém asfaltu čekal, že) velikosti pěsti nebo dvou. Bylo "dik, dik" (přední zadní - nijak závratná rána) a .... hučí to a vibruje.... to sem zvjedaff, jaké škody sem na LP resp LZ kole napáchal, zítra zajedu ke Strnadlovi, snad to bude "jen" yebnutý ráfek, ne ložisko (nedávno nové) nebo nedejbůh těhlice fprteli. Ale aspoň že sem neprorazil gumu, v tom dešti lepit/slimákovat a dofukovat by bylo teda zatrest....
EDIT: kdo ni nedělá nic nezkazí, já sem dělal a kazil..... :twisted:
EDIT: kdo ni nedělá nic nezkazí, já sem dělal a kazil..... :twisted:
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
poslal si S4 ale dohledal semStepan píše:mrkni na carismo.
to je skoro za cenu oktavky. 318d urcite.
tak zrusili mi dan z nemovitosti tak ted jeste se vykroutit z poplatku 250k obci, prodat astru a koupit bmw
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Daň z nemovitosti ještě není zrušená. Zatím se na tom shodla jen vláda. Sněmovna, senát, prasedent ještě ne.
2.9T RWD