Já taky nemusím "virtual kokpit". Na druhou stranu třeba v Passatu GTE to smysl dávalo, kdy to změnou grafiky signalizovalo změnu režimu Hybrid/EV/benzin/GTE.řidičBOB píše:Člověče - pro mne je to tak silný odpor vůči té digitální sračce, že bych si kvůli tomu to auto nekoupil.
Volkswagen obecne
Re: Volkswagen obecne
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To je samozřejmě z části pravda...a platí to už i dnes. Chcanky leješ teda do všeho bez možnosti selekce. Ale šestivál nebo tamagoči - to už si můžeš vybírat, když máš dostatek prostředků. Jsou ještě pořád automobilky, které šestivály a víc pořád dělají a podle mne i budou...pokud to tedy celé nespadne do elektra. To bych si musel koupit kamion
x2005: až na to, že to bylo nepřehledné jako prase!
x2005: až na to, že to bylo nepřehledné jako prase!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Mne sa tie lcd pristrojovky pacia viac ako skarede tubusy. Hlavne ked to dokaze zobrazovat aj klasicke budiky, neni o com.
Souhlas. Myslím že cílovka budou zhruba stejné typy, co teď nosí na ruce místo švýcarských chronografů Apple Watch apod. hračky.řidičBOB píše:Člověče - pro mne je to tak silný odpor vůči té digitální sračce, že bych si kvůli tomu to auto nekoupil.
3.0 B58 & 2.2 M54 & TSI
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Pre mna je to jedna z veci na ktorej bude najviac vidiet vek auta...ked si len spomeniem ako vyzeraju (a funguju) navigacky z 10 rokov starych aut...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
.Z3: já na ruce nosím Garmin Fenix3 a Omegy odpočívají v kolébce Takže o tom to úplně asi nebude. Ocamcaď pocamcaď... Tamagoči v autě ale prostě ne.
I když je pravda, že Fenix nejsou Apple Watch
I když je pravda, že Fenix nejsou Apple Watch
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
-
- Pan Řidič
Přesně tak. Infotainment a AT. Na těch se imho pozná nejvíc stáří auta.Snowman000 píše:Pre mna je to jedna z veci na ktorej bude najviac vidiet vek auta...ked si len spomeniem ako vyzeraju (a funguju) navigacky z 10 rokov starych aut...
Ať se např. Mercedes snaží sebevíc, tak ty telky v E/S klasse nevypadají zdaleka tak luxusně jako pěkně udělaný klasický analogy.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Schvalne ktory interier bude o 10 rokov vyzerat lepsie
Ehm ja nemusim ani tych 10 rokov cakat...
Ehm ja nemusim ani tych 10 rokov cakat...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...