BMW Divize
Re: BMW Divize
Tak co se vám naježilo pod strom?
Kromě dárečků, o kterých sem věděl předem, sem nečekaně dostal křasnou "smaltovanou" ceduli "BMW Service" - pude na čestné místo do garáže na zeď nad ponk.
Tuhle:
Kromě dárečků, o kterých sem věděl předem, sem nečekaně dostal křasnou "smaltovanou" ceduli "BMW Service" - pude na čestné místo do garáže na zeď nad ponk.
Tuhle:
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Kdy se mohu zastavit,na X5 se mi rozvítila porucha parkovací brzdy.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
Tak pokud chceš kvůli tomu generálkovat celý auto, tak pavprochův bmw service bude přesně pro tebe .970ka píše:Kdy se mohu zastavit,na X5 se mi rozvítila porucha parkovací brzdy.
pp: ale jako cedula je to pěkná a doma už tě asi taky dobře znají .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Pavproch dělá pouze preventivní opravy.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Preventivní opravy, většinou s katastrofálními následky.
Už sem se tu raz kdysik ptal (řečnická otázka do větru) nad podobným výtvorem ...
Kdyby mi prdlo v kouli a s milionem v kešeni (jako že mi v kouli neprdlo ani ten miljon fčíl nemám k dispozici) a zajel do Říše pro tohle, postavil bych to vůbec u nás na značky?
Kdyby mi prdlo v kouli a s milionem v kešeni (jako že mi v kouli neprdlo ani ten miljon fčíl nemám k dispozici) a zajel do Říše pro tohle, postavil bych to vůbec u nás na značky?
Jestli vše nechal zapsat do papírů, tak rozhodně snáze než kdybys to bastlil tady.
Ty si zkrátka adrenalinový jedinec
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Myslim ze jsem nekdy, nekde cetl, ze podobne zastavby jsou minimalne teoreticky mozne, ale jenom do +10% vykonu.
Me by spis celkem zajimala Miata s 3.0 V6, to vypada taky zajimave
Me by spis celkem zajimala Miata s 3.0 V6, to vypada taky zajimave
Co je zajimave na podobnem bastlu? S V8 se to primo prodavalo v E9X generaci. Pochopil bych tak V10 s manualem, ale tohle? Investice jedine do originalniho auta, ne podobny prestavby ... Ja bych milion za Mnichov teda umistil jinam.pavproch píše:Už sem se tu raz kdysik ptal (řečnická otázka do větru) nad podobným výtvorem ...
https://www.pistonheads.com/gassing/top ... &t=1845877
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... 270d21ae0a