BMW Divize
Re: BMW Divize
pavproch: a co hydrostely, klepou? to je teda jedna z veci kterou na tom motoru nemam moc rad ale co jsem tak koukal, clovek to stejne prakticky nevyresi
Stepan: S85?
Stepan: S85?
Na můj (laický a stařecky hluchý) poslech neklepou... zaplaťpanbu.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Btw, neska sem v CarTecu poprvé live viděl novou X7 - to sem nevěděl, že BMW vyrábí a prodává i autobusy..... to je tak nechutně obrovská stodola.... tfuj, ale je hezká / líbivá, to zase jo.
blah: Neee, jenom ty dvě N52 mezi sebou
ikdyž, možná by tenkrát swap S85 do brambora1 vyšel finančně líp
ikdyž, možná by tenkrát swap S85 do brambora1 vyšel finančně líp
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Tak brambor2 je neska znova na operačním sále - Michal mu mění všechny čtyři lambdy. Sem zvjedaff, co a na "poměrně starém autě" posere následně....
pp: počet fungujících dílů na autě je konstantní a u 10 let starého auta nelze předpokládat, že bude roven celkovému počtu dílů.
Počkej až se posere nějaká malichernost a už na to nesahej
Počkej až se posere nějaká malichernost a už na to nesahej
2.9T RWD
Tady to potvrzujou - autobus.pavproch píše:Btw, neska sem v CarTecu poprvé live viděl novou X7 - to sem nevěděl, že BMW vyrábí a prodává i autobusy..... to je tak nechutně obrovská stodola.... tfuj, ale je hezká / líbivá, to zase jo.
Za mě osobně vrchol hnusu a nabubřelosti
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Už jsem to tu psal. Viděl jsem live X7 se zapřaženým asi 8m karavanem a vypadalo to zatraceně cool.
2.9T RWD