BMW Divize
Re: BMW Divize
Já to neberu zle Jsem v podstatě spokojený s tím co mám, i když to byla spíš volba nejmenšího zla. A co si myslí ostatní je mi celkem fuk Až se s tím jednou naučím jezdit jako P.Janda, zatopím s tím i lecjakýmu sporťáku
Jináč BMW zženštělo celý, takže tomu co říkáš celkem rozumím. Na druhou stranu mladá se za volantem 1er moc dobře necítí a dokážu si představit ještě spoustu ženštějších aut.
Jináč BMW zženštělo celý, takže tomu co říkáš celkem rozumím. Na druhou stranu mladá se za volantem 1er moc dobře necítí a dokážu si představit ještě spoustu ženštějších aut.
A to zase jo, schopnosti 1er upřít nejsou.
Jestli se mladá necítí právě kvůli RWD+ výkon
Jestli se mladá necítí právě kvůli RWD+ výkon
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Když jsme u toho, do kdy se má aktuální 1er vyrábět?
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
krásná E21
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=l4nicfvtt111
ta barva je sice hrozná, ale to auto podle fotek vypadá, že je fakt v parádnim stavu
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=l4nicfvtt111
ta barva je sice hrozná, ale to auto podle fotek vypadá, že je fakt v parádnim stavu
Co s takovou hydrou starou
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Premiera nove generace by se mela odehrat letos ve Frankfurtu, zacatek vyroby bude zrejme hned nasledovat. Predpokladam tedy, ze soucasna 1er minimalne jako 5D HB skonci s letosnim modelovym rokem...Deli píše:Když jsme u toho, do kdy se má aktuální 1er vyrábět?
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
díky, tak to jsem zvědav a probíralo se někde jak to auto má vůbec vypadat? co tam bude a co ne...
Deli: Stoprocentni je jen to, co je videt na tom videu na predchozi strance. Takze podobne zakladni tvary, trochu decentnejsi zadni sloupek, mohutnejsi prid a zrejme i zad. Vyrojila se rada ilustraci, ktere nove 1er vesmes dodavaji predek ve stylu 5er, 5er GT apod., ale ale nic zatim neni jiste.
S urcitosti zmizi atmosfericky R6, ale to uz jsme tu probirali, ten postupne zmizi ze vsech BMW. 1er by (na rozdil od 3er, kde se o tom jeste vaha), mela urcite schytat trivalec 1,5 misto atmosferickeho dvoulitru. Ale nemusi to byt hned od zacatku vyroby...
S urcitosti zmizi atmosfericky R6, ale to uz jsme tu probirali, ten postupne zmizi ze vsech BMW. 1er by (na rozdil od 3er, kde se o tom jeste vaha), mela urcite schytat trivalec 1,5 misto atmosferickeho dvoulitru. Ale nemusi to byt hned od zacatku vyroby...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
jímá mě hrůza takle při velikonocích