Passat 3,2
Re: Passat 3,2
ja se zatim s nicim nesmiruji... porad mam v garazi dve funkcni atmosfericke vrtulky
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jj - tohle je hrozná kombinace Taky jsem s tím jezdil a dobrovolně bych za to nedal ani korunu!Deli píše:na D je to děs s TDI 125kw to nechá 1300ot do kopce a člověk jen čeká na to, kdy ho ten motor profackuje
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
ani já přitom s 3.6 to bylo docela dobrý
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Deli: 3.6 + DSG je podle mě jediná dobře fungující kombinace
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
já byl právě zvědavý třeba na 1.8 TSI, ale to jsem s AT nevyzkoušel protože s naftou to bylo strašný a s V6 to bylo dobré...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Dei: na kombinaci 1.8TSI + DSG je příjemný ten 7.stupeň, kdy lze v normálním režimu jezdit za velmi slušnou spotřebu. Jinak, co se týče řazení, je spíše takové letargické.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
ty meziplyny mi taky přijdou jak pro parádu, udělá to heeen a pak to cukne...Batman píše:deli: zas na S to porad zbytecne drzi ve vysokych otackach a spotreba je pak 15+, coz sice neni katastrofa, ale doba je zla a je treba setrit
merlin: vsak ja uz s tim jinak nez na manualni rezim nejezdim..ale na to jsem pak drahe nemusel porizovat automat...a nejvtipnejsi je kdyz to pri brzdeni a podrazovani kope uplne nesmyslny meziplyny takze se pak motor pere s brzdama... proste Das Auto
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
Protože od Passatu jsi nečekal nic a od BMW všechno. Tak se ti pak jedno zdá jako super kára, když to aspoň trochu jede a druhý jako totální vrak když jen zavibruje palubka. Jinak si přes veškerou moji skepsi k současnému vývoji BMW myslím, že 330i je mnohem lepší auto než Passat 3,2Batman píše:zas abych to jen nehanil..ma to krutoprisnej zvuka na to manualni razeni se u toho da zvyknout..s postupem casu me to stve min a min..narozdil od nove produkce bmw ktera me s kazdym kilometrem vic a vic sere
tak tim bych si zase nebyl tak jistej
a mne práve docvaklo kto je batman