BMW Divize
Re: BMW Divize
@pavproch: nebojis sa v AAA kupnopredajnej zmluvy? Vraj si to tam riadne zichruju aj ohladom znizenia ceny pri zisteni nedostatkov a tak dalej ? Pocul som,ze sa cloveku ozvali o par dni, ze chcu naspat tolko a tolko ,ze zistili neprimerany stav. A potom typek od toho odstupil, nech mu vratia auto a vratili mu ho bez povinnej vybavy, nejake veci chybali, lebo neboli spisane v zmluve. Mal dokonca aj ine pneumatiky. Tak radsej vsetko vo voze spisat do zmluvy a aj mozno by som auto pofotil .
Tento týden jsem viděl novou 7er a X7. Na 7er mi ledviny vadily. Na X7 mi přišly velké, ale akceptovatelné.
btw. X7 táhle snad 10m dlouhý karavan a vypadalo to fakt dobře a s M50d se X7 asi ani moc nezapotila.
btw. X7 táhle snad 10m dlouhý karavan a vypadalo to fakt dobře a s M50d se X7 asi ani moc nezapotila.
2.9T RWD
Chlopi, sháním informace: http://www.bmwklub.cz/forum/viewtopic.php?f=33&t=101751
Budu rád za každý názor, ať si trochu srovnám zmatek v hlavě....
Budu rád za každý názor, ať si trochu srovnám zmatek v hlavě....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pavproch: Oba mnou používané oil guides říkají to samé, stačí rozlišit, jestli máš opravdu MTF-LT3, nebo MTF-LT2.
Ravenol Oil Guide:
Millers Oils Guide - MTF-LT2:
Millers Oils Guide - MTF-LT3:
Resumé: Máš-li opravdu MTF-LT3, pak tam patří 75W, takže od Millersu tohle. Tedy c) je správně
Ravenol Oil Guide:
Millers Oils Guide - MTF-LT2:
Millers Oils Guide - MTF-LT3:
Resumé: Máš-li opravdu MTF-LT3, pak tam patří 75W, takže od Millersu tohle. Tedy c) je správně
moje zkusenost s prevodovkovymi oleji MO v BMW skrinich byla docela tristni, u obou aut to zacalo zadrhavat a musel jsem to vymenit na OEM napln, pak zase zacaly fungovat normalne. to same mi rekl tehdy servisak ohledne jeho GS1200.
za me tedy nebrat
za me tedy nebrat
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
do převodovky bych nikdy nedal nic jinýho, než OEM. Kdokoliv z mého okolí to zkusil, vždycky na tom shořel.
to mozem tiez len potvrdit. Sice to bola Skoda nie BMW, ked som prvykrat urobil tu chybu a dal sice presne tu specifikaciu a viskozitu, ale radilo to v zime strasne zle. Hned som to potom vylieval a dal OEM. Teraz uz v BMW pouceny som daval len OEM a ziaden problem.
u Subaru MO fungoval vyborne
Autoforum.cz
Zajímavé. Dával jsem do BMW převodovky Millers dle specifikace před pár lety a bez jakýchkoliv problémů na něj jezdím dodnes. Po výměně jsem nezaznamenal žádnou změnu, ani k lepšímu, ani k horšímu.