To se mu tu snazime uz par let vysvetlit, tak good luck911T píše:Ved su to len caviky pre nic. To uz je len zo zotrvacnosti. Davat prednost motoru co od nova nereaguje na pedal a nepadaju otacky nema ziadne racio. Kazdy trochu dobry turbomotor ma lepsi prejav.
BMW Divize
Re: BMW Divize
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
S55 je spatny motor? Velka turbodira, prudky nastup turba? Neriditelne, nepredvidatelne auto?
Jo, je to turbomotor, opozdena reakce tam je, ale celkove ho hodnotim velmi dobre, az na tu spotrebu...
Jo, je to turbomotor, opozdena reakce tam je, ale celkove ho hodnotim velmi dobre, az na tu spotrebu...
Já mám dlouhodobou spotřebu u S55 v podstatě totožnou s tou, co má žena na X5 30d, za mě dobrý...
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
PP nieco pre teba
http://bmwklub.cz/forum/viewtopic.php?f=55&t=99962
http://bmwklub.cz/forum/viewtopic.php?f=55&t=99962
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
takovej vrak za kilo. boze
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
To koukám, takovej veletoč R6 BMW s manuálem total shit, čtyřválcový Golf R ve čtyřhrabu nejlepší auto... Nerozporuji to, jen jsem překvapen.Bond007 píše:Na tomto miste je treba zminit ze se z pjandy puristy stal rychlostni fundamentalista
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Nešlo by ty jeho výplody v zájmu zachování kultury projevu nějak řešit?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Je pravda, ze 2.0t od bmw byla asi ta neslabsi 2.0t jakou jsem kdy jel. Nijak zvlast to nejelo, spicka zadna, zvuk zadnej, omezovac hrozne brzo... To bylo tak pred 2 rokama naposled, ted uz to maj lepsi?
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
mám srovnání 428ixA a 430CiA a rozdíl tam je, nejvíc bych řekl charakterově, lepší zvuk, rychlejší reakce a i přesto, že je těžší tak jede znatelně líp, kdybych nevěděl co je pod kapotou tak mě to rozhodně neuráží a R4 bych v tom netipoval