![Big Grin :-D](./images/smilies/4.gif)
A v čem, líp to žere nerovnosti, líp zatáčí, je přesnější??
tady vyjimecne k lepsimu, alespon podle me. Rizeni je o neco mensi playstation a podvozek je min gumovej.Vrooom píše:K lepšímu nebo horšímu? Člově nikdy u těch FL neví...
A v čem, líp to žere nerovnosti, líp zatáčí, je přesnější??
Bohuzel byvalo.. ted je to realita, i kdyz to rizeni audi je dost tragickyjerry píše:Bond007: To jako že má audina lepší řízení než báwo? Bývalo to naopak
Vsechno? Trivalce nekomentuji, ctyrvalce jsou treba vedle EA888 vtip - prubehem vykonu, reakcemi, celkovou ovladatelnosti, realnou dynamikou i efektivitou. Naprosto nekonkurenceschopne. Sestivalce maji alespon z absolutniho pohledu prijatelny vykon, maji alespon nejaky charakter a zvuk, daji se na nich najit svetle stranky, ale z hlediska ovladatelnosti, vykonu a efektivity jsou znovu nekonkurenceschopne, nedostanete znovu ani to, co od nejlepsich preplnovanych R4. Cili se muzete tak maximalne tesit z toho, ze mate R6, coz je porad vyjimecne, ma to pekny zvuk, ale... to je tak asi vsechno, budete-li sledovat fakta, mate R6 pro nic, dobre R4 umi dnes vice a efektivneji.doriftonigga píše:Co je nekonkurenceschopne na benzinovych motorech BMW?
Vidite a me ne. Potykam se obcas s 450 PS S55, coz je krom "verze na vodu" creme de la creme. A ani to se neda. Mizerny vykon a reakce v nizsich otackach, ani jednou v celem spektru otacek to nema misto, kde by to dokazalo opravdu rychle a ostre nastoupit, celkova dynamika je vzhledem k vykonu neadekvatni. Ve vysokych otackach to jede, posledni cca tretina spektra, ale pak je efektivita opravdu mizerna. Je problem s tim jezdit rychle alespon do 29,5/100 (coz je maximum, co ukaze PPC), dlohodobe pod 20 stylem ospravedlnujicim koupit takoveho auta nemozne.doriftonigga píše:Hlavne biturbo M motory mi prijdou skvele. S55 sice nezni dobre jako N54, ale tahne jako lokomotiva a jezdi i pod 10.
To je pravda, vyjimecna nabidka to je, auto jako celek ale moc vyjimecne nefunguje. Ani pro "manualniho fundamentalistu", jako jsem ja, to nestaci, aby prehledl zbytek.R.F. píše:Já bych řekl, že jako výjimečná se dá (dnes bohužel) nazvat nabídka M2/M3/M4 v manuálu.