BMW Divize
Re: BMW Divize
je to o aute, cim vacsie auto tym viac beries
poznam rodinu s dlhou caravellou, a aj tu zaplnili na tyzdenu dovolenku... Susiak(ved kde budem susit mokre veci z lyzovacky), vysavac(predsa nebudem zametat), mikrovlnka(co ak tam nebude) a tak dale
lebo sa to proste voslo
poznam rodinu s dlhou caravellou, a aj tu zaplnili na tyzdenu dovolenku... Susiak(ved kde budem susit mokre veci z lyzovacky), vysavac(predsa nebudem zametat), mikrovlnka(co ak tam nebude) a tak dale
lebo sa to proste voslo
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Jo presne o tom hovorim...volam to zakon nekonecneho kufra
Proste ked pritulka dopredu vie ze hold neni kam to dat tak proste neni (potom len pocuvam, aky som debil, ze preco nekupim nieco vacsie)
Proste ked pritulka dopredu vie ze hold neni kam to dat tak proste neni (potom len pocuvam, aky som debil, ze preco nekupim nieco vacsie)
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
hmm...tak to náš labík nemá rád společnost na zadních sedadlech. Dokonce i z pověšené bundy je hodně nervní
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo bohuzial ani moje tetrisove schopnosti nie su vsemocne a hlavne vecne a ani nervy mojej pritulky
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
sis špatně vybral. Já dneska pořádal rychlokvíz u Tipcars. GLS nelíbí, Q7 nelíbí, G11 7er líbí, X5 pro děvky, Landcruiser nelíbí, Minicooper líbí a prej by se tam nějak namačkala i stím fakanem
Akorát prej XKR kabiro je auto pro teplouše, stejně jako SL500. Nedělá mi to jednoduchý holka
Akorát prej XKR kabiro je auto pro teplouše, stejně jako SL500. Nedělá mi to jednoduchý holka
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
No jo no uz neni v zaruke, uz mi ju nevymenia
A uvidis, rychlo si rozmysli toho Coopera ked bude tam rvat sedacku a kinderko v zimnom a nehovoriac o kociku, taky sa ani nevyraba co by sa zmestil do toho "kufra"
A uvidis, rychlo si rozmysli toho Coopera ked bude tam rvat sedacku a kinderko v zimnom a nehovoriac o kociku, taky sa ani nevyraba co by sa zmestil do toho "kufra"
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Zítra prý v tištěném Světu Motorů vyjde JaraXův článek o N52 a N53 v 3er. Nenašla by se nějaká dobrá duša, co by ty jeho "polobludy" (nemá N53 ráth) naskenovala?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Nešní článek tady na AF.cz Zas tak velkou tragedii a úpadek bych v tom neviděl.....
Takle vypadaly m4Zlikovo zadní brzdy v OEM stavu (je to e89 MY2009 - neska tam mám stejný rozměr kotouče, jen slotted/dimpled a brzdí to naprosto dostatečně i přes zkrácení diffu, čili větší akceleraci)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.