BMW Divize
Re: BMW Divize
Nějaké podrobnosti?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
RS 6 performance... audi, 4x4, automat - kombinace co jsem si vzdy pral papirova spotreba 9,6 realna 96M.Z. píše:Nějaké podrobnosti?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Ty s tim mas zkusenosti.. da se nejak aktivovat standardni tempomat a nezapinal se adaptivni? Nechce se mi cist navod, to stejny s trojblikem blinkru? A nesmej seřidičBOB píše:
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Naděláš s desetinnou čárkou... fakt to hrozně žere?Bond007 píše:RS 6 performance... audi, 4x4, automat - kombinace co jsem si vzdy pral papirova spotreba 9,6 realna 96M.Z. píše:Nějaké podrobnosti?
Ale jinak hezký stěhováček. Může mít i tažné?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Ma i tazneM.Z. píše:Naděláš s desetinnou čárkou... fakt to hrozně žere?Bond007 píše:RS 6 performance... audi, 4x4, automat - kombinace co jsem si vzdy pral papirova spotreba 9,6 realna 96M.Z. píše:Nějaké podrobnosti?
Ale jinak hezký stěhováček. Může mít i tažné?
Myslim ze jsem se spotrebou celkem tolerantni, ale kdyz jen trochu vyuzijes potencial motoru jsi na 30, mesto zcela defensivne 21...na mesto naplno jsem jeste nenasel odvahu
Zatim sem s tim najel 600 km, tak uvidime jak se to casem vyvine
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
To si sedne
Ale s tažným by se mi to líbilo, beztak má na kouli přes 2t.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Mně se líbí, jak Bond úplně mrdá nějaký kategorie aut. Z přehnaně namotorovanýho sedanu do tanku, zpátky do červený autíčka pro dcerušky a odsud do paralympiády. No mercy
Město na plno bude super, třeba se zase dostaneš do rádia nebo jak to tenkrát bylo
Město na plno bude super, třeba se zase dostaneš do rádia nebo jak to tenkrát bylo
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
2100 brzdenej prives...kdybys mel zajem, muzem se domluvitM.Z. píše:To si sedne
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Ona to bude spis diagnozaStepan píše:Mně se líbí, jak Bond úplně mrdá nějaký kategorie aut. Z přehnaně namotorovanýho sedanu do tanku, zpátky do červený autíčka pro dcerušky a odsud do paralympiády. No mercy
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW