Volkswagen obecne
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Volkswagen obecne
EL: LOCK může být zámek těch tlačítek a kroutítek, aby si to člověk omylem nemačka....já mám třeba na klíčích takovou klíčenku a občas se stane, že se mi opírá o nohu a druhým koncem o kroutítko a když hýbu nohou, tak se kroutítko svévolně kroutí...všimnu si toho až tehdy, když v autě začne být podezřele chladno nebo se začnu potit
AC max bude asi jenom přepracovaný současný systém dvoustupňové ventilace...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
To by dávalo smysl.řidičBOB píše:EL: LOCK může být zámek těch tlačítek a kroutítek, aby si to člověk omylem nemačka....já mám třeba na klíčích takovou klíčenku a občas se stane, že se mi opírá o nohu a druhým koncem o kroutítko a když hýbu nohou, tak se kroutítko svévolně kroutí...všimnu si toho až tehdy, když v autě začne být podezřele chladno nebo se začnu potit
S tím kroutítkem se mi to povedlo ještě v Oktávce - vracel jsem se v noci z Plzně, něco jsem šolíchal v té přihrádce pod tím a pak si říkám "hergot mně je vedro" no a na displeji nad kroutítkem svítilo HI (nebo MAX nebo co to tam bylo). Sranda je, že to tam muselo být tak půl hodiny, než jsem si toho všiml - inu žába v hrnci.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
V CCčku nebo v Sharanu se mi to nestává, ale v Golfu si to tou klíčenkou pošteluju téměř pokaždé
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
REAR LOCK - uzamčení tlačítek zadního panelu Climatronicu.EL_XEL píše:Přemýšlím, na co je to "Rear lock".
Tohle bych moc uvítal v Sharanu. Děckám vzadu nastavím teplotu a ti zmetci pak nenápadně přeštelují teplotu na LO, takže než dojedem k rodičům, tak se mohou začít léčit z rýmy. Děcka z toho mají srandu, já starosti...
Facelift Passatu CC: http://www.autoforum.cz/predstaveni/vol ... wnsizingu/
Bez bodů
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nebyla ta fotka z FL CCčka? Tam je nově 3 a vícezńová klima??pf7 píše:REAR LOCK - uzamčení tlačítek zadního panelu Climatronicu.EL_XEL píše:Přemýšlím, na co je to "Rear lock".
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
A takový to bylo pěkný auto...Dix píše:Facelift Passatu CC: http://www.autoforum.cz/predstaveni/vol ... wnsizingu/
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
mně se líbí..ale čekám jak to bude naživo
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
mě se nelíbí...současná generace je hezčí! Já nějak nemusím tu módu diodových SPDS.
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne pát 04 lis 20:37, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time