BMW M5 F10
Re: BMW M5 F10
Však je to taky germánské auto na germánském okruhu, takže pokud jde o krasavice:
1) Kde by ji vzali?
2) K čemu by jim byla?
V Krautlandii berou i zábavu (rychlou jízdu) velmi vážně
Sabine je asi opravdu výjimečný "úkaz": krásná, chytrá a skvělá řidička. Jen by mě zajímalo, jak by se jí dařilo na okruhu, který by neznala nazpaměť jako NS.
Nová M5 jako Ringtaxi mě těší, třeba se v ní nechám svézt. V M3 bych měl vzadu málo místa na nohy
1) Kde by ji vzali?
2) K čemu by jim byla?
V Krautlandii berou i zábavu (rychlou jízdu) velmi vážně
Sabine je asi opravdu výjimečný "úkaz": krásná, chytrá a skvělá řidička. Jen by mě zajímalo, jak by se jí dařilo na okruhu, který by neznala nazpaměť jako NS.
Nová M5 jako Ringtaxi mě těší, třeba se v ní nechám svézt. V M3 bych měl vzadu málo místa na nohy
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
podle me by to meli prejmenovat na ringbus.... sedelo by to vic... uz podle velikosti auta a celkovymu dojmu
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Toto je krásné?beaumont píše: Sabine je asi opravdu výjimečný "úkaz": krásná, chytrá a skvělá řidička.
Člověče, musíš brát v potaz, že je to NĚMKA, to dost posouvá měřítka, mezi Gertrudami je to IMHO vysloveně kočka...vasco píše:Toto je krásné?beaumont píše: Sabine je asi opravdu výjimečný "úkaz": krásná, chytrá a skvělá řidička.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Mně teda Vicki Buttler-Hendrson občas sere s tím svým chraplavým hlasem ale rozhodně by dostala přednost před čarodějnicí Sabine Schmitz všude jinde než na Nordschleife
O II 1.9TDI Combi | Ex: [E30]325i P406b [E46]330dT [E32]735iA [E34]525i24V [E34]525i [E34]524td [E34]540iA [E24]635CSi OpelMonza3.0E Trabant601
Jde tovasco píše:Toto je krásné?beaumont píše: Sabine je asi opravdu výjimečný "úkaz": krásná, chytrá a skvělá řidička.
d1.8t píše:Beaumont je divnej, jemu se líbí turbomotory, předokolky a tak.....
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!