BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: BMW Divize

Příspěvek od řidičBOB »

Já bych si taky nikdy nekoupil něco ve stylu 7er/A8/Sklasse, atd. Prostě mi to nic neříká. Stejně, jako třeba Lambo nebo F.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Např. já si myslím, že na 530d nevydělám nikdy, resp. v tom nebudu jezdit :)
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Zkusím hádat, za B je správně :D
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

MadJoe: Dovysvětlím->pointa je taková, že pokud někdo fakt chce mít 530d, není v dnešní době téměř žádný problém si jí dovolit. I ze svého studentského platu bych nějakej pětiletej operák s odpočtem asi utáhl. Takže z mého pohledu ten, kdo CHCE prémii a skončí v nějaký 320d, na tom z mého pohledu musí bejt fakt špatně, sorry :-??

O tom, že je to naprostá kravina (=z mého pohledu ne o moc horší než pořízení 320d ;)) ) už jsem nemluvil. Stejně jakože by někdo měl mít povinnost jezdit v Sku, když na to má. V úzké rodině kterej se rozhodl, že za auto víc než týdenní příjem své firmy nedá a jezdí hatchem nižší střední, bo mu to stačí.
Je to o prioritách, ne že ne. Tož mír :ymhug:

911T: Já taky nemluvil o "běžném" člověku s průměrným platem. Takovej totiž nedá dohromady ani na tu 320d a nejspíš ho to ani nezajímá, protože má svých starostí dost, viz výše.
BOB: Dyť já psal, že jsem to GTDčko doma kešoval dopředu, jinak by mi ho tatík ani neobjednal. Víc se obhajovat na anonymním diskusním serveru asi nemá cenu :)
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
MadJoe
Řidič začátečník

Příspěvek od MadJoe »

:D :D :D =)) x_x
Ze studentského platu? A víš, že normálně se z platu neplatí jen auto? :D
Sorryjako, ale tahle debata je vážně mimo. Změna tématu, asi máme obrázek jaký kdo chtěl.
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

40-45h týdně a k tomu prezenční vejška. :ymparty:
Nikdy jsem neřek, že půl druhýho mio je málo peněz. Ani těch 800k není. Jenom že když v dnešní době chceš*, tak to není až takovej problém profinancovat. Což neznamená, že každej nutně musí chtít. Sorry :ymhug:

*a že je to asi brutální kravina, to taky neřeším. Jenom, že to jde :D
janjan
Mistr volantu

Příspěvek od janjan »

jo, slyšel jsem už taky o klukovi, co si vydělal 20, splácel 18 za báwo, bydlel u mámy, po výplatě natankoval plnou, tu projel za 3 dny a bylo po všem. To asi tak zhruba odpovídá tý představě "vydělat si" na takový auto při škole.
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

To bych měl pěkně malou hodinovku ale... :-\
janjan
Mistr volantu

Příspěvek od janjan »

to je fuk, i kdyby 30 čistýho, tak jak už tady psal MadJoe - v životě samostatného jedince není tvojí jedinou starostí auto, a když jo, tak to pak podle toho vypadá
honziss
Letec

Příspěvek od honziss »

Ja pri VS taky makal, prakticky furt a ne uplne za malo, ale spis jsem resil abych mel prachy na to se odstehovat od rodicu, na letenky, na hory, na bike a tak a stejne jsem mel furt malo. Vlastni auto jsem nemel, pujcoval jsem si od rodicu kdyz bylo treba a kdyz jsme nekam jeli, tak benzin se rozpocitaval, jo to byly krasny casy B-)
R4...258k
R3...261k
EV...264k
Odpovědět