BMW Divize
Re: BMW Divize
Tak hliníkové, mně bylo řečeno špony a já tam bez zeptáné dodal ten hořčík, blbě no...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Požadavek na nové katy doufám stáhli
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Nevím. Až zjistím, dám echo. Ale popravdě je mi to jedno, když nestáhli, nutit je nebudu. Aspoň bude zase další kousek brambora "nový".
kua to je zakaznik
Pavproch nechceš si koupit nějaký nakladač? Takových kuncaftu je málo.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
hele pp a tebe to prostě nesere? Já chápu, že atmosféra a všechno, ale mně když začne něco srát na původně oblíbeném "produktu", tak ho prostě najednou přestanu mít rád. A je fuk, jestli se bavíme o restauraci s dobrým jídlem, ale novou, protivnou, obsluhou nebo třeba o tom, že se mi začnou zpožďovat hodinky, ikdyž od té značky mám už čtvrtý a nikdy to nedělaly. Prostě to nefunguje, tak do hajzlu s tím. Nebo ny?
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- Lachende Bestien
- Letec
Napadá mě taky možnost, že PP vlastní akcie BMW, pak by podobné chování bylo celkem logické.
Edit. Spíše půjde o silnou připoutanost k charakteru svého oblíbeného povozu (hlavně k projevu tradičního BMW atmo 6-válce předpokládám), a pokud nic podobného už dnes výrobci nenabízí, nezbývá než sypat a sypat a čekat na zázrak. Do třetice všeho dobrého, jak se říká.
Ale fakt by mě zajímalo, v čem konkrétně už podruhé soudruzi z BMW udělali chybu, nicméně to se nejspíše nedozvíme, ať už z důvodu, že to sami nevědí , nebo z důvodu ochrany pověsti značky.
Tyhle aféry každého jenom otravují.
Já bych všechny ty 6válcové atmosféry zakázala.
Edit. Spíše půjde o silnou připoutanost k charakteru svého oblíbeného povozu (hlavně k projevu tradičního BMW atmo 6-válce předpokládám), a pokud nic podobného už dnes výrobci nenabízí, nezbývá než sypat a sypat a čekat na zázrak. Do třetice všeho dobrého, jak se říká.
Ale fakt by mě zajímalo, v čem konkrétně už podruhé soudruzi z BMW udělali chybu, nicméně to se nejspíše nedozvíme, ať už z důvodu, že to sami nevědí , nebo z důvodu ochrany pověsti značky.
Tyhle aféry každého jenom otravují.
Já bych všechny ty 6válcové atmosféry zakázala.
Spis je to diagnoza konzerva az za hrob to auto uz se bude jen nonstop srat.. chudak mladej az od nej bude prebirat firmu
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Už sem to tu psal - prozatím (ešče furt) to moje rozhodnutí "generálkovat" považuju za správnější (než vybírat mezi nevybíratelným). Uvidíme, po kolikáté výměně mně to přejde....
Jo, a ta diag je správná....
Jo, a ta diag je správná....
Tak slíbené podrobnosti:
Nejsem sám ani jediný, komu se "nový" N53B30 takhle brzo pokazil, je prý dokonce očekávatelné že "jen" u dvou výměn to neskončí. Prý jakýsi zásadní problém se sub-dodavatelem vložek válců. A že prý mi to budou uznávat a měnit tak dlouho, dokud jim nedojdou motory nebo netrefím na kus, co vydrží.
Takže asitak. Vzhůru do čtvrtého (a dalších).
Nejsem sám ani jediný, komu se "nový" N53B30 takhle brzo pokazil, je prý dokonce očekávatelné že "jen" u dvou výměn to neskončí. Prý jakýsi zásadní problém se sub-dodavatelem vložek válců. A že prý mi to budou uznávat a měnit tak dlouho, dokud jim nedojdou motory nebo netrefím na kus, co vydrží.
Takže asitak. Vzhůru do čtvrtého (a dalších).