BMW Divize
Re: BMW Divize
Nedivil bych se, kdyby byl nějaký problém na straně pánů servisáků. Přecejen, pp prachy do auta s gustem sype, tak proč mu to neudělal pořádně až na čtvrtej pokus
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Už bych své rozhodnutí, asi konečně přehodnotil, na tohle bych neměl nervy. Teď už jenom budeš poslouchat další příznaky poruch, pryč s tím.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Tomuhle bych rozuměl kdyby ty problémy vznikaly napříč autem, ale co tu pavproch píše tak je to vždycky spojený "jen" s motorem. Je divný, že koupí komplet nový motor a furt něco. Přece bmw musí umět vyrobit bezproblémový náhradní motor. Každopádně za sebe bych to vyřešil jak píše M.Z.M.Z. píše:Už bych své rozhodnutí, asi konečně přehodnotil, na tohle bych neměl nervy. Teď už jenom budeš poslouchat další příznaky poruch, pryč s tím.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
PP je srdacar, verim ze nejaky moderni instantni HH by ho neuspokojil.
Jsem ted jel kolegovou starodavnou almerou snad z roku 97 a to ma tak krasny rizeni Byt milionar tak bych si poridil starou e36 M3 sedan, 320 koniku je az az, dal na to modernejsi podvozek, strmejsi rizeni, co by mi chybelo?
Jsem ted jel kolegovou starodavnou almerou snad z roku 97 a to ma tak krasny rizeni Byt milionar tak bych si poridil starou e36 M3 sedan, 320 koniku je az az, dal na to modernejsi podvozek, strmejsi rizeni, co by mi chybelo?
vroom: Pasivní bezpečnost pro případ karambolu, antikorozní ochrana a lepší světla pro večerní/noční vyjížďky. Jinak asi nic, e36 M3 je kouzelná a motor zní skvěle.
Detail, trochu vyztuh se privari sem truchu tam, nejak ta trubka a bude to ... Ale byl oto osvezujici, jako jet ve skleniku, clovek neni utopon v mase plastu.
Kdo si udělal radost? Kromě tebe
Ja úplně radost neměl, překvapivě. Nakoc jsem byl na měko. Koupil to na ježdění nějaký těsně predtricatnik z CB.
Svezl jsem ho a vypadal nadšeně. Tak snad mu to vydrží.
Svezl jsem ho a vypadal nadšeně. Tak snad mu to vydrží.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou