BMW Divize
Re: BMW Divize
Myslim ze nijto nevyberal m2 aby niekohol vozil na okruh.
Ale ako som pisal auto bez zadnych sedadiel a kufra je nepouzitelne. To uz mozem ist radsej na motorke. Je to daleko zabavnejsie a rychlejsie.
Btw ako som uz pisal v aprili sme sli do NZ na majstrovstva sr v trojboji a ja som bol s 105 kg najlahsi. A v pohode sme sa zmestili aj s vybavenim.
Ale ako som pisal auto bez zadnych sedadiel a kufra je nepouzitelne. To uz mozem ist radsej na motorke. Je to daleko zabavnejsie a rychlejsie.
Btw ako som uz pisal v aprili sme sli do NZ na majstrovstva sr v trojboji a ja som bol s 105 kg najlahsi. A v pohode sme sa zmestili aj s vybavenim.
Chyba, Marek mysli na sve kamarady a jiste vybira i nasledujici karu podle toho, kolik tam nasackuje lidi Predni sedacky v M2 nejsou zadna slava, clovek si je musi poradne nastavit, aby pak v Hatzenbachu nelital jak papir911T píše:No dobre, tak mozno nie su smiesne, ale urcite nebudu rozhodujuce. Pochybujem ze M2 vyberal s ohladom to aby vas mohol vozit na NS.Tommino píše:Se směšnými sedadly si v M2 vzadu si dovolím nesouhlasit. Jeli jsme nedávno na NS a jel jsme vzadu právě v M2, tudíž 1000km a byl jsem velmi, velmi mile překvapen, jak je tam místa a dá se tam úplně normálně cestovat. Měřím 179cm, spolujezdec vepředu seděl s mírně pokrčenými nohami, žádné kolena pod bradou.911T píše:Ano, je zjavne ze M2 konkurencia nie je.
Napriek tomu asi kazdy zakaznik M2 zvazuje aj 718. Mozno dokonca skor ako A45 a RS3. VIdno to aj pri mnohych porovnavacich testoch. Tie smiesne sedadla vzadu u M2 nebudu rozhodujuce.
Mirek
Však každý z nich, přispěl třetinou částky, jinak bych je nevozil
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
proto jezdí o tolik víc 911 než Caymanů - na 911 se můžou složit až 4
Ak potrebujes vozit niekolkych ludi a okolie ti nedovoluje jazdit v com chces, v poriadku, ale kufor urcite nespominaj. Tu taha M2 zase za kratsi koniec. Ako objemom tak aj pristupnostou.maciak píše: Ale ako som pisal auto bez zadnych sedadiel a kufra je nepouzitelne. To uz mozem ist radsej na motorke. Je to daleko zabavnejsie a rychlejsie.
To asi tazko.
Ze ty si m2 videl len na obrazku?
Ze ty si m2 videl len na obrazku?
současný cayman má na litry větší kufr. překvapivě majitelé M2 budou tvrdit opak. jízdu na zadních sedadlech bych taky nechtěl zažít
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Aj ten stary ma vacsi objem.
Ty si vystačíš sám, co?mattonecz píše:současný cayman má na litry větší kufr. překvapivě majitelé M2 budou tvrdit opak. jízdu na zadních sedadlech bych taky nechtěl zažít
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3