BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
Bond007
Economy Run Master

Re: BMW Divize

Příspěvek od Bond007 »

Tak jsem se rozhodl vyzkoušet bmw trochu jinak :)
Přílohy
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

A porsche bys nechtěl? :D
Přílohy
Screen Shot 2018-06-03 at 17.25.29.png
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

porsche vidim jako dalsi krok :D ale ne v kabriu :D
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Jo motorka muze byt fajn zabava, zrovna nedavno jsem nad tim premyslel bavi me kolo, bavi me auto, motorka by byl pekny prunik :-D

Stoji to par kacek a jezdi to jako prase, ale myslim, ze bych to pokousel a driv nebo pozdeji se vyboural ...
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

Jo tak motorku som mal vyhliadnutu aj ja...zacal som nakupom prilby a tam aj skoncil :D

A myslim, ze sam svojim pricinenim bych sa asi na tom neprizabil, ale bohuzial by mi najskor k tomu niekto pomohol a to ma odradilo...radsej budem mat okolo 1000kg plechu ako len 2 vrstvy koze, z toho jednu svoju ;)
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Tak tak. Nějakej cafe racer mi přijde jako stylovka, líbí se mi to, v porovnání s autíčkama je to levnej koníček. Ale když vidím co jezdí po silnicích, tak bych na tom do provozu nevyjel ani za nic. Takže moje motohrátky skončily maximálně čtyřkolkou na poli :ymhug:
Zajda
Letec

Příspěvek od Zajda »

Já bych teda když už začínal jedině na nějaké 100 kilové 125 ccm krosce, kde bych si nenásilně s lehkým strojem osahal co a jak.
Se silniční motorkou už by každé uklouznutí mohlo hodně bolet, vůbec to podle mě celé vyžaduje násobně větší skill než auto.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Moje motoskills končí u fichtlu, občas krosce po poli a jednou jsem příbuznému převážel nějakou zálehávačku od Yamahy asi 3 kiláky. Papíry na to ofc nemám a upřímně, to nebyla ta část, z který jsem se nejvíc klepal strachy :D

Pro mě tak maximálně na to sednout, dojet si lážoplážo od nás z prdelákova někam na jídlo, postavit si to před zahrádku a tvářit se jako největší znalec :D

Jezdit na nějaký silný silničce palbu po silnici mi přijde jako loterie, vlastně bych si to kvůli stresu ani neužil. Ten samej příbuznej, co má právě Yamahu ZR1 a STI, mě jednou v Subu vezl a když jsem dojeli a předjeli partu motorkářů právě na závodničkách, komentoval to tak, že kdyby jeli aspoň na 40% tak je v životě nedoženem. Takže nakonec je to ještě větší pózeřina než Lambo v Pařížský :D
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

Obrázek
Pravda vyděsí
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

[quote="Stepan"
Jezdit na nějaký silný silničce palbu po silnici mi přijde jako loterie, vlastně bych si to kvůli stresu ani neužil. Ten samej příbuznej, co má právě Yamahu ZR1 a STI, mě jednou v Subu vezl a když jsem dojeli a předjeli partu motorkářů právě na závodničkách, komentoval to tak, že kdyby jeli aspoň na 40% tak je v životě nedoženem. Takže nakonec je to ještě větší pózeřina než Lambo v Pařížský :D[/quote]

No s těmi procenty bych byl hodně opatrný, motorka je adrenalin hlavně ve zrychlení v přímce a ovladatelnosti. V zatáčkách už to moc velké terno není, auto je většinou rychlejší. Já bych na to dobrovolně nevlez... poukázka na kriplkáru.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Odpovědět