![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
BMW Divize
Re: BMW Divize
A nemá to foukátko
.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). ![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
Chlopi, opravdu neeee, S54B32 byl sice dlouhodobě můj sen, ale ..... rači ne.... ![Big hug :ymhug:](./images/smilies/6.gif)
![Big hug :ymhug:](./images/smilies/6.gif)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Z jinýho soudeku, brambora bych moh mít na konci tohoto resp. začátku př. týdne..... (opět už zase) s novým N53B30 ![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Chod sa s tym aspon povozit a pak uvidispavproch píše:Chlopi, opravdu neeee, S54B32 byl sice dlouhodobě můj sen, ale ..... rači ne....
![Raised eyebrows /:)](./images/smilies/23.gif)
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
na zdechle kone to zatim nevypada, naopak je to kvuli zkracenemu difu sviznejsi nez konkurence.
a rozhodne to neni zadna super ostra pila. clovek musi dostat motor na 5000 rpm, aby se to opravdu zacalo projevovat.
PP: do 17/6 jsem v podstate mimo, v te dobe to stejne bude v servisu. se pak muzem domluvit nekde potkat. omrknes, svezes se, muzes zvazit. a co se barvy tyce, seda je pto M3 nejlepsi.cerna je hrozne fadni![Wink ;)](./images/smilies/3.gif)
a rozhodne to neni zadna super ostra pila. clovek musi dostat motor na 5000 rpm, aby se to opravdu zacalo projevovat.
PP: do 17/6 jsem v podstate mimo, v te dobe to stejne bude v servisu. se pak muzem domluvit nekde potkat. omrknes, svezes se, muzes zvazit. a co se barvy tyce, seda je pto M3 nejlepsi.cerna je hrozne fadni
![Wink ;)](./images/smilies/3.gif)
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ehm ehm!!!mmira píše:...a co se barvy tyce, seda je pto M3 nejlepsi.cerna je hrozne fadni
![Waiting :-w](./images/smilies/45.gif)
![Obrázek](https://s31.postimg.cc/6nuen7d63/IMG_5480.jpg)
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Ale tohle je modraSnowman000 píše:Ehm ehm!!!mmira píše:...a co se barvy tyce, seda je pto M3 nejlepsi.cerna je hrozne fadni
![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
presne. mmch, uzasna barva na slunku.
Autoforum.cz
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
No je aj neni, na slnku modra, v tieni cierna, v technicaku je ciernaBond007 píše:Ale tohle je modraSnowman000 píše:Ehm ehm!!!mmira píše:...a co se barvy tyce, seda je pto M3 nejlepsi.cerna je hrozne fadni
![Big hug :ymhug:](./images/smilies/6.gif)
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Nj, je potreba uvolnit misto a poridit dalsi alfu, ta krev rozproudimmira píše:tak jsem dnes po pul roce vytahl z garaze M3. krasny auto.... jen me bohuzel nechava uplne chladnym.
takze pokud ma nekdo zajem o jednu garazovou princeznu, muze ji mit. ted pujde na servis, pak si s tim jeste parkrat sjedu a nekdy na zacatku prazdnin to pujde oficialne do prodeje
![Cool B-)](./images/smilies/16.gif)