vidíš, BMW je už na tom stejně jako Alfabeaumont píše:pjanda: Některé (!) podobné problémy jsem zažil taky, ovšem ne v zánovní E90, nýbrž v Alfě z roku 1996
BMW Divize
Re: BMW Divize
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Deli: Jen ta Alfa to začne dělat o deset let později...
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
pokrok nezastavíš
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
BMW zrejme chteo Alfu predstihnout napric casoprostorem
Jinak CTS-V je zajimavy, videl jsem par videi a fungovalo to i na okruhu. Vyzkouset to v CR ale asi nebude uplne snadno realizovatelne...
Jinak CTS-V je zajimavy, videl jsem par videi a fungovalo to i na okruhu. Vyzkouset to v CR ale asi nebude uplne snadno realizovatelne...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Cadillac má teď nový import a už to nejde přes Charouze, ne? Třeba to bude lepší...
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
- kompakt
- Autoškolák
- Kontaktovat uživatele:
Tak se tu tedy vítám
Když budete něco potřebovat ohledně 330xd tak s klidem na mě. A bez řečiček, že nemám benzín, stejně s tou naftou skoro všechny ty vaše BMW benzíňáky dostanu
Když budete něco potřebovat ohledně 330xd tak s klidem na mě. A bez řečiček, že nemám benzín, stejně s tou naftou skoro všechny ty vaše BMW benzíňáky dostanu
Samej dýzl: 330XDA, 123D a 320D
Vitejte Ja proti Vam nic nemam, take jsem mel 3er s dieselem, clovek si to musi zkusit, aby zjistil, jak moc vedle slapnul
Zachovam se detinsky: muzeme se potkat a vytrit si zrak Pokud to nebude sprint na letisti, o akciich 330i nepochybuji
Zachovam se detinsky: muzeme se potkat a vytrit si zrak Pokud to nebude sprint na letisti, o akciich 330i nepochybuji
Skanz3n
Skanz3n
...a to BMW ma dyzly jeste snesitelne, to je jedina znacka, kde se daji zkousnout
Nevim nevim, pokud bych mel vybrat skouknutelny diesel pro me, pak 2,7 HDi - jemny, tichy, pokud zvuk tak prijemny a se slusnym prubehem vykonu. 30d neni nic az tak mimoradneho, mozna pred sedmi lety, ne dnes.
Skanz3n
Skanz3n