VW Golf GTI
Re: VW Golf GTI
Pravdu dis.
Mně je celkem u prdele, jak je špinavý, mě sere, jak se špiní zadní okno... (ale jak říkám, mně se ty zástěrky moc nelíbí, ale kdyby zamezili tomuhle, docela bych o nich uvažoval)
Tak mě napadá - máte někdo zkušenosti s plachtami na golfa? Já bych to moc nevyužíval, ale začátkem listopadu bude auto stát dost dlouho venku bez hnutí a nechce se mi po návratu ometat sto kilo sněhu, tak mě napadlo, že bych to zaplachtoval.
Já teď akorát kupoval na zazimování Z3C plachtu do garáže, ale myslím, že je i na venkovní použití. Měli to v OBI za 700Kč a je to ve velikostech M, L, XL tuším, s tím, že na zadní straně je tabulka, jakou velikost, pro jaké auto. A pasovala moc hezky...
Problém je, že mít auto ve veřejném prosotru (sídliště, silnice před domem, ...), tak dělám spíše vše proto, aby bylo vidět a aby nic nedávalo tušit, že jsem mimo a auto je "volné". Jistě, když jde o specialitku, tak věřím, že zloděj může i dny oblížet místo a zjišťovat, co a jak, ale bězný zloděj a smažka to má spíše náhodně. Plachta láká z dálky a když Vám rozmlátí okno a něco ukradne (RNS510, ...) a plachtu natáhne zpět, tak ani nikdo ze sousedů nezjistí, že jste byl okraden. I bežně je malá šance najít zloděje, ale když to ohlásíte po týdnu, nebo měsíci, tak vás někam pošle i pojišťovna a ještě vám řeknou, že jste tu situaci vyvolal. S pojišťovnou jsem už toto jednou řešil (preventivně) a pro ně je třeba nedostatečné opatření i to, že vůz opakovaně parkujete na místě, kde už Vás někdo vykradnul. Je sice jasné, že na sídlišti není zase moc možností, ale klidně se na to můžou vymluvit a krátit plnění, nebo ho nevyplatit úplně.
To je vcelku rozumný názor. Plachta na sídláku bude jako rudý hadr na býka. A když vidím co se všude motá smažek, tak bych měl docela strach nechat auto pod plachtou delší dobu.... Spíš bych uvažoval dát do někam do placený garáže nebo k nějakýmu kámošoj do garáže...
2.0i 107kW
A jeste bych dodal, ze pod plachtou se i lepe krade Sice ja treba radio jen s jednim nastrojem odstrojim do minuty bez poskozeni, ale smazce to trva dele i s poskozenim a pod plachtou ma vice casu:(
jop a je jedno jestli seš na jižáku, nebo žižkově, nebo v troji atd atd... Smažky sou všude. Na radlický vidím často rozbité okénka u aut i za bílého dne, holt potřeba fetu je důležitá
2.0i 107kW
Já zažil smažku kousek od Václáváku, tak 10 cizinců křičelo "poliiiis, poliiiiiis" a nic. Jedu dál ulicí a cca tak 200-300m níž stojí policajt a měří nějakou vzdálenost kolečkem. Jedu dál, musím se otočit ještě jednou (nebylo kde parkovat) a pořád smažka na místě, už se dostal dovnitř a dělá opičky na cizince, ukazuje svalstvo a jaký je hrdina, lidi pořád křičí. Policajt pořád na svém fleku. Tak se u něj zastavím a říkám, "pane, tam nahoře někdo vykrádá vůz a cizinci se dovolávájí policie". Policajt se na mně jen tak koukne, říká, "jooo, díky" a dál si měří kolečkem néjakou vzdálenost.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Smažce je jedno, kde krade - Václavák nebo Lamačská; den nebo půlnoc...ta už má TR delší než Zlaté stránky, tak co. Hlavně bude mít HIV, žloutenka podle abecedy a tak...takže co by se za ní policajt honil.
Na to pomáhá jenom sportovní náčiní na baseball a zlámat všecky kosti, které jsou v dosahu.
Na to pomáhá jenom sportovní náčiní na baseball a zlámat všecky kosti, které jsou v dosahu.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time