Zdarec
Jo, to praskání bloku jsem myslel, na to prý hodně trpěly ty verze 177k. Náprava a rozvody ani nevím, k tomu jsem zatím nikde nedošel. Ale trochu to vysvětluje, proč někde píšou, že brát od 2011 a někde, že až od 2012
burty s krenem byl dřív na garáži 911, ale ho hospod, na káry apod. s náma nechodil, tudíž ho asi neznáš. Ale já s ním chodil do školy, předloni mi půjčil svoji stotřícu, já se trochu zamiloval a loni v lednu jsem si dotáhnul z Holandska tu moji. Tu teď budu prodávat, až ji dám do pucu, musím vyměnít svíčky/cívku/vstřik - píše mi to nějakej problém s elektrikou na 1. válci (za jízdy většinou pod plynem se mi z R6 stane R5, ale po zastavení a znovunastartování to zase jede normálně. Udělalo mi to asi 5x za říjen-prosinec, tak jsem to extra neřešil, ale teď v pondělí mi to udělalo 4x za 40km, takže už jsem se na to s otcem včera díval, zatím jsme teda jen zkontrolovali kabel a konektor, prohodili svíčky 1-2 a teď počkám kde to tu chybu zase napíše, kdyžtak potom prohodím ještě cívky 1-2 a jestli nepomůže ke zjištění problému, tak budu asi muset vyměnit vstřik) a motorek ostřikovače a osvětlení RZ to ještě chce, aby vše fungovalo jak má, ještě si ji párkrát užiju a únor/březen půjde do světa.
Prodávat budu, páč se pomalu rozjíždím jako OSVČ a v podstatě to vyměním za nějakej naftovej kombík, kterej budu potřebovat k práci. Když budou v budoucnu zbytečný peníze, půjdu do M135i, případně znovu 130i, ale trošku mladší a s polovičním nájezdem, než mám teď (byť to bude znamentat třeba 2-3kEur navíc oproti ceně té mojí) a nechám si ji pak klidně X let, málo jetým kouskům už cena asi padat nebude, nechal bych si ji jako "investiční kousek" a aby junior za 10-15let pochopil, jaký se kdysi dělaly dobrý auta
![Happy :-)](./images/smilies/1.gif)