BMW Divize
Re: BMW Divize
BMW nabízí možnost jak získat předváděčku podle svých představ. Nakonfiguruješ si co chceš, auto je vyrobeno a následně s ním půl roku jezdí někdo od BMW, je tam i omezení nájezdu z jejich strany. Poté je odprodáno zákazníkovi za odpovídající cenu. Nevím jak v CZ, ale v DE to mají na ofiko stránkách. Neřeší to tvůj problém se sháněním R6 4er MT, ale dá se takhle ušetřit i na tý 340i...
Dodatek:
A zkusil bych si v té 4GC sednou i dozadu. Jestli si chceš auto nechat dýl a děti ti narostou, nemusely by být ze siluety karoserie nadšeny. Osobní zkušenost přímo s 4er GC nemám, ale nedávno jsem byl vezen vzadu v X6 E71 a musím říct, že kdyby se mě do toho snažili rodiče nacpat (vyrostl jsem rychle, kolem 15 už jsem měl k 1,9m) a vézt na dovolenou, asi bych zahájil neposlušnost. Na nohy místa málo, na hlavu místa málo. Ještěže za mého dětství u nás doma fičel Superb
Dodatek:
A zkusil bych si v té 4GC sednou i dozadu. Jestli si chceš auto nechat dýl a děti ti narostou, nemusely by být ze siluety karoserie nadšeny. Osobní zkušenost přímo s 4er GC nemám, ale nedávno jsem byl vezen vzadu v X6 E71 a musím říct, že kdyby se mě do toho snažili rodiče nacpat (vyrostl jsem rychle, kolem 15 už jsem měl k 1,9m) a vézt na dovolenou, asi bych zahájil neposlušnost. Na nohy místa málo, na hlavu místa málo. Ještěže za mého dětství u nás doma fičel Superb
Naposledy upravil(a) Stepan dne úte 19 pro 15:30, celkem upraveno 1 x.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
stepan: už jsem v tom seděl a s mými 1,78m nemám problém. Máti má 325i E90 a tam to pro dospělýho není, ale F-ka jsou na tom líp při přímým srovnání. Jasně, že se může stát, že mladej vyroste ale předpoklad k tomu moc není, bo otec vysokej jak já a tchán sotva 1,7m.
Btw: na dovču se přece lítá. Autem max na letiště.
Btw: na dovču se přece lítá. Autem max na letiště.
Tak to má tchán jak moje máti.
Do Rakouska na lyže letadlem?
Do Rakouska na lyže letadlem?
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Lyže se nás netýkají...
Jak je na tom 3ka sedan s mistem vzadu? Pro 4 dospely na cestu do spanelska treba
Dnes si ji du znova prohlidnout.
Ja myslel, ze 4GC je vetsi.
Dnes si ji du znova prohlidnout.
Ja myslel, ze 4GC je vetsi.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Přesně tak. 435i v manuálu velká rarita. Na mobile.de jich ještě pár je. Ale pouze jedna s r.v 2016. Letos proběhl nějaký FL a M/T v 440i i v De skončla. Takže jestli ji opravdu moc chceš, tak neotálej.Koubes píše:olda: 430i GC je v dvojici ve výběru. Automat určitě nechci, tomu se budu bránit, dokud to půjde. Právě proto už mám výběr auta tak značně omezen... V dnešní době sedan/liftback se silnějším benzínem a manuálem začíná být velká rarita.
Díky všem, jsem si vědom toho, že na R6 s manuálem je asi poslední možnost, nepočítám-li M3/4. Na 2. stranu hraje roli i rodinné použití auta, kde skladnost kufru liftbacku je prostě někde jinde- 2 malé děti, ale kočár už netřeba... Budu si to muset důkladně vyzkoušet, to je jasné.
Proto popravdě zvažuju z Reichu přes BMW Premium Selection i lehce jetou 435i GC, ta se s manuálem sehnat občas dá.
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Ještě mohu přenechati moji Alpinku,ale to by se asi dětičky poblinkali
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
-
- Pan Řidič
Ale ty vsechny jahreswageny takhle pres mitarbeitery nejsou s odpoctem dph, aspon se to tak jevi dle nabidek na bmw.de, a kdyz se s prodejcem v CZ domluvis, umi dat mnohdy zajimavejsi deal nez lecktery premium selection a ty jahreswagen.Stepan píše:BMW nabízí možnost jak získat předváděčku podle svých představ. Nakonfiguruješ si co chceš, auto je vyrobeno a následně s ním půl roku jezdí někdo od BMW, je tam i omezení nájezdu z jejich strany. Poté je odprodáno zákazníkovi za odpovídající cenu. Nevím jak v CZ, ale v DE to mají na ofiko stránkách. Neřeší to tvůj problém se sháněním R6 4er MT, ale dá se takhle ušetřit i na tý 340i...
340i v M paketu koupená via předváděčka s pár ptákovinama vidím tak na cca 1.2 mil peněz. Objednal bych hned, protože levnější už nebudou. Mám takový dojem, že i když koruna posilovala, tak do cen se to nepromítlo....ba naopak, myslím, že BMW podražilo.....doriftonigga píše:Ale ty vsechny jahreswageny takhle pres mitarbeitery nejsou s odpoctem dph, aspon se to tak jevi dle nabidek na bmw.de, a kdyz se s prodejcem v CZ domluvis, umi dat mnohdy zajimavejsi deal nez lecktery premium selection a ty jahreswagen.Stepan píše:BMW nabízí možnost jak získat předváděčku podle svých představ. Nakonfiguruješ si co chceš, auto je vyrobeno a následně s ním půl roku jezdí někdo od BMW, je tam i omezení nájezdu z jejich strany. Poté je odprodáno zákazníkovi za odpovídající cenu. Nevím jak v CZ, ale v DE to mají na ofiko stránkách. Neřeší to tvůj problém se sháněním R6 4er MT, ale dá se takhle ušetřit i na tý 340i...