![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
BMW Divize
Re: BMW Divize
Chce to doklepat na 250kkm před generálkou motoru, tak s tím bude jezdit jak s hnojem, aby mu to vydrželo ![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
125°C je, ale už fakt docela dobrý masakr. To auto snad nemá žádné chlazení oleje
Jinak Selenie za tu cenu je kvalitka a ty zimní starty neřeš. 10W60 jezdím už několik let jak v 1.8 tak v 3.0 a nikdy jsem s tím žádný problém neměl. Navíc dost často s tím jezdím pouze poskoky do 5km a auto má skoro 300tkm na hrbu a jezdí bez problému.
Jinak teplota oleje snad nejdůležitější parametr co by si měl u motoru hlídat, pokud máš možnost mít to na "budíku" tak snadno by si z toho mohl vydolovat co se s autem děje.
Jinak Selenie za tu cenu je kvalitka a ty zimní starty neřeš. 10W60 jezdím už několik let jak v 1.8 tak v 3.0 a nikdy jsem s tím žádný problém neměl. Navíc dost často s tím jezdím pouze poskoky do 5km a auto má skoro 300tkm na hrbu a jezdí bez problému.
Jinak teplota oleje snad nejdůležitější parametr co by si měl u motoru hlídat, pokud máš možnost mít to na "budíku" tak snadno by si z toho mohl vydolovat co se s autem děje.
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
ja mám bežne olej 114-117C v tomto počasí a na diaľnici. N55 motor.
Dávám tomu tak 2tkm
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
@MZ: už sa mi to rozsvěcí asi 10 tis km, tak doufám, že těch dalších 10 to (dyž si zakážu redline) dá..... ![Big hug :ymhug:](./images/smilies/6.gif)
![Big hug :ymhug:](./images/smilies/6.gif)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tak to zkus jako v tom videu, kde se pokoušeli dojezdit volvo - neuvěřitelná soda a furt jezdilo
(jen ten baworáckej verk se asi podaří odjezdit
).
![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). ![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
Otec mýho kámoše měl před hodně lety 1000 MB. Auto začalo ztrácet výkon, postupně musel jezdit na trojku, čtyřka už to nevzala. Ale ani on to nevzdal, jel dál, pak už jen na 2, nakonec jen 1, z motoru se kouřilo, ale nepovolil, až se ozvala rána a konečně zastavil. Tak snad ho PP nebude následovat ![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
No, mám, no.... ale mám v pojistce i krytí odtahu, takže no swet. Maximálně halt bude GO dřív než při 1/4milionu, no...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.