3-4% sleva z ceny operaku nebo cenikovy ceny auta?mattonecz píše:Tak sem se toho moc nedozvěděl. Údajně mi neni schopen (spíš ochoten) dát žádnou slevu, jedině fleet, což si zejtra zjistim ve firmě, ale to je jen 3-4%. Jak ty lidi získávaj 20% slevu?
BMW Divize
Re: BMW Divize
Tak, že tam utratí nějaké solidnější částky. Zkušenost napovídá, že na Polo 12% neukecáš, ale na Pašíka to nabídnou mezi dveřma. BMW to samé. Kdybys místo 320i bral 750i, bavili by se s tebou jinak
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
3-4% z ceny auta. je tam cca 200tis sleva skrz ten joy paket. jinak nic. tzn dalších 50-60tis na ten fleet.
nemyslím si, že se dostanu na takovou cenu abych do toho šel. to fakt radši vemu o3rs full servis a 1% spoluúčast za míň..
nemyslím si, že se dostanu na takovou cenu abych do toho šel. to fakt radši vemu o3rs full servis a 1% spoluúčast za míň..
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
posli mi specku a dam to svýmu dýlerovi, třeba něco vymyslímattonecz píše:3-4% z ceny auta. je tam cca 200tis sleva skrz ten joy paket. jinak nic. tzn dalších 50-60tis na ten fleet.
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
-
- Pan Řidič
Můžu taky? Třeba tvůj dýler přijde s lepším dýlem než můj lokalniBond007 píše:posli mi specku a dam to svýmu dýlerovi, třeba něco vymyslímattonecz píše:3-4% z ceny auta. je tam cca 200tis sleva skrz ten joy paket. jinak nic. tzn dalších 50-60tis na ten fleet.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
To Jarka: Viem ze BMW je BMW a nechcem ti ho nijako vyhovarat...ale jeden celkom zaujimavy, iked nie moc rychly povoz...
http://forum.mx-5.biz/viewtopic.php?f=6&t=5858
http://forum.mx-5.biz/viewtopic.php?f=6&t=5858
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Tý jo, ty mi dáváš . Jako jo, je to mladší a awd jsem ještě neměl... Možná se na to zajedu podívat, vypadá pěkně. Jen teda nevím co od toho čekat, se subaru a awd mám nulový zkušenosti...
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Subaru je trochu taky viac analog ako ostatne povozy z rovnakej doby...viac to huci, viac to drnci, nie je to uplne komfortne a viac to zere
Na druhu stranu motor ma zaujimavy zvuk a je treba ho tocit, a ani vtedy to nebude uplna raketa, mozno niekde na urovni tej 120i a prevodovka nie je ala Type-R, potrebuje trochu cas. Najzaujimavejsi je na tom celom podvozok a AWD...dava taky ten pocit, ze cesta moze byt akokolvek rozbita alebo akokolvek zasnezena a auto si s tym poradi a zaroven si pyta a najlepsie sa citi pri pevnej ruke
Pokial to chces na vymetanie nejakych rozbitych okresiek tak by to mohlo byt viac nez vhodne, ak ale bude velka porcia dialnic tak bude BMW omnoho lepsia volba...tichsia, rychlejsia, pohodlnejsia a zabavnejsia...vtedy ti je AWD k prdu...
Vsetko poznatky z XV s 2.0i takze o generaciu starsia a o 10cm nizsia Impreza bude na tom este lepsie
Na druhu stranu motor ma zaujimavy zvuk a je treba ho tocit, a ani vtedy to nebude uplna raketa, mozno niekde na urovni tej 120i a prevodovka nie je ala Type-R, potrebuje trochu cas. Najzaujimavejsi je na tom celom podvozok a AWD...dava taky ten pocit, ze cesta moze byt akokolvek rozbita alebo akokolvek zasnezena a auto si s tym poradi a zaroven si pyta a najlepsie sa citi pri pevnej ruke
Pokial to chces na vymetanie nejakych rozbitych okresiek tak by to mohlo byt viac nez vhodne, ak ale bude velka porcia dialnic tak bude BMW omnoho lepsia volba...tichsia, rychlejsia, pohodlnejsia a zabavnejsia...vtedy ti je AWD k prdu...
Vsetko poznatky z XV s 2.0i takze o generaciu starsia a o 10cm nizsia Impreza bude na tom este lepsie
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
A co si mám představit pod víc to drnčí a hučí??? To je snad jediná věc, kterou bych ignácovi vytknul - hluk. Možná se pojedu svézt a uvidím... Díky.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
jasnydoriftonigga píše:Můžu taky? Třeba tvůj dýler přijde s lepším dýlem než můj lokalniBond007 píše:posli mi specku a dam to svýmu dýlerovi, třeba něco vymyslímattonecz píše:3-4% z ceny auta. je tam cca 200tis sleva skrz ten joy paket. jinak nic. tzn dalších 50-60tis na ten fleet.
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW