BMW Divize
Re: BMW Divize
Dramaticky (subjektivně) NEsouhlasím s článkem i komentáři pod ním!
IMHO ta nová je mnohonásobně hezčí!
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Všimli jste si, že podle vyjádření policie k havárii zapůjčeného supersportu BMW i8 nedošlo k nezákonnému jednání. Logický závěr tedy je, že superauto od BMW není schopno uchránit posádku před bezmála fatálním zraněním ani při rychlosti do 50 km/hod.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nebylo to vyjádření policie, ale GIBS:
„Nebylo zjištěno podezření ze spáchání trestného činu ani jiného protiprávního jednání ze strany příslušníka Policie České republiky,“ uvedla mluvčí Generální inspekce bezpečnostních sborů Radka Sandorová. Doplnila, že v tomto případě věc nelze vyřídit jinak, proto byla odložena.
Zdroj: https://brno.idnes.cz/uzavreni-vysetrov ... -zpravy_dh
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tos mi překvapil, ty stará dobrá konzerva a toto? Mně se líbí víc stará, přijde mi taková kompaktnější a uhlazenější.pavproch píše:Dramaticky (subjektivně) NEsouhlasím s článkem i komentáři pod ním!
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
-
- Pan Řidič
Obě jsou krásný. F80 a F82 se designově hodně povedly.
Tak 4er mi prijde prerostla, s tim uz bude problem vlezt se na silnici.
E46 s CSL kolama je bozi, auto ma dobrou velikost. Vlastnit autoservis tak bych si M3 e46 poridil.
E46 s CSL kolama je bozi, auto ma dobrou velikost. Vlastnit autoservis tak bych si M3 e46 poridil.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
E46 mi príde proste sakra viac sexy!
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Co se týče nehody i8, řídil jí známého otec, který je už hodně dlouho u PČR, myslím, že dokonce jezdil dřív u vlády.. opravdu měl v době nehody zdravotní problém a za volantem seděl opravdu on..